ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δημοσκόπηση MRB: Πρώτη στο 28,8 η ΝΔ στην αναγωγή – Ποια η δυναμική των κομμάτων Τσίπρα, Καρυστιανού, Σαμαρά
Σε σημερινό του κείμενο ο ΔΟΛ, απαντώντας στις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού στο Star, σημειώνει πως “Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας ψεύδεται για ακόμη μια φορά”. Ο κ. Τσίπρας στη χθεσινή εκπομπή, αναφερόμενος στις συναντήσεις που είχε με τον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι “στις τέσσερις αυτές κάλπες, δεν υπήρξε μία στιγμή που να σηκώσω το τηλέφωνο και να ζητήσω χάρες ούτε από φίλους ούτε από εχθρούς”.
Αναλυτικά ο ΔΟΛ αναφέρει:
“Δεν λέει την αλήθεια ο πρωθυπουργός όταν δηλώνει ότι δεν ζήτησε ποτέ τίποτε από κανένα ή ότι δεν σήκωσε το τηλέφωνο προκειμένου να εκδηλώσει τη δυσαρέσκεια του ή να απαιτήσει άλλη μεταχείριση από τον Τύπο και τα μέσα ενημέρωσης.
Παρότι κατά καιρούς απαξίωνε δημόσια εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς παρασκηνιακώς, αυτός και το κόμμα του, διεκδικούσαν “καλύτερη μεταχείριση” και απαιτούσαν είτε αποκλεισμούς “ανεπιθύμητων” προσώπων είτε προωθήσεις φίλα προσκείμενων δημοσιογράφων και στελεχών.
Άπειρα είναι τα “αιτήματα” που κατά καιρούς οι κυβερνώντες προέβαλαν. Καημός τους ήταν να ελέγξουν την ενημέρωση, να δημιουργήσουν βάσεις προπαγάνδας παντού και να επιτύχουν την άλωση των μέσων ενημέρωσης εκ των έσω.
Και όταν αντιμετώπισαν άρνηση στις παράλογες απαιτήσεις τους – δεν ήταν δυνατόν να γίνουν αποδέκτες οι απαιτήσεις τους από επαγγελματίες και οργανισμούς που υποτυπωδώς σέβονταν τον εαυτό τους – ξεκίνησαν πολεμική και πολιτική καθυπόταξης. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι παραδόθηκαν στους ένοικους του Μεγάρου Μαξίμου.
Φαίνονται άλλωστε. Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας ψεύδεται για ακόμη μια φορά, όπως το έχει πράξει με τόσα άλλα ζητήματα της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής. Γι αυτό άλλωστε εισπράττει οργή και αμφισβήτηση. Ο καιρός θα φανερώσει την απόλυτη διεκδίκησή του από τα μέσα ενημέρωσης. Οψόμεθα.”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν εγκαταστάσεις στο νότιο Ιράν – «Παραβίαση εκεχειρίας» λέει η Τεχεράνη, πώς απάντησε ο Τραμπ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Μετά τη Moody’s αναβάθμιση σε επενδυτική βαθμίδα BBB- και από την S&P Global Ratings
- Εθνική Τράπεζα: MoU με την Allianz για το 30% στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη και αποκλειστική συμφωνία bancassurance
- Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.