ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διαφορά 16,5 μονάδων έχει η ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ, που παρά τις απώλειες διατηρείται στη δεύτερη θέση, στη δημοσκόπηση της ALCO για λογαριασμό του Alpha.
Με αναγωγή επί των εγκύρων, το κυβερνών κόμμα καταγράφηκε στο 27%, με απώλεια 1,2 μονάδων σε σχέση με την μέτρηση των αρχών Φεβρουαρίου, το ΠΑΣΟΚ με απώλεια 0,7 της μονάδας μέσα σε ένα μήνα είναι στο 11,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ με κέρδη 0,3 της μονάδας στο 10,5%.
Με μικρές απώλειες εμφανίζεται το ΚΚΕ στο 8,9%, με την Ελληνική Λύση στο 6,4%, τη Νίκη στο 3,6%, την Πλεύση Ελευθερίας στο 3%, τη Νέα Αριστερά στο 2,8% και τους Σπαρτιάτες στο 2,5%. Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου είναι… το δεύτερο κόμμα, με 17,8% συνολικά.






Διαβάστε επίσης:
Πιερρακάκης: Το ΠΑΣΟΚ έγινε κακό αντίγραφο της Νέας Αριστεράς
Κουτσούμπας: Σάλος από αντιδράσεις για το «sugar daddies» – Τι απαντά το ΚΚΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Κωστής Χατζηδάκης και η αόρατη ψηφιακή γραφειοκρατία
- Πόσο τζίρο κόστισε στη General Mills η διακοπή παραγωγής των ζυμών Pillsbury στην Ελλάδα
- Οι δέκα πιο ακριβές τσάντες στον κόσμο με την κορυφαία να αγγίζει τα 3,8 εκατομμύρια
- Γιατί μπήκε ο Μαρινάκης στην Stages Network, το στοίχημα Μελισσανίδη, το παρασκήνιο με την Κίμπερλι και την Vogue Greece, 3ος κύκλος για τις «Σέρρες» και τα «γαλλικά» του Λιάγκα