• Πολιτική

    Δημοσκόπηση Alco: Σταθερό διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ – Άργησε να πάρει τα νέα περιοριστικά μέτρα η κυβέρνηση λένε οι πολίτες

    • NewsRoom
    μητσοτάκης τσιπρας


    Σταθερό παραμένει το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ALCO για τον μήνα Νοέμβριο, η οποία παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, η ΝΔ προηγείται με 38,1% έναντι 22,7% του ΣΥΡΙΖΑ, αυξάνοντας ελάχιστα το προβάδισμά της σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση. Ακολουθεί με 7,3% το Κίνημα Αλλαγής, με 5,9% το ΚΚΕ, με 3,2% η Ελληνική Λύση και με 3,1% το ΜέΡΑ25

    Οι πολίτες εμφανίζονται για πρώτη φορά περισσότερο δυσαρεστημένοι με την αντίδραση της κυβέρνησης στην πανδημία, καθώς θεωρούν πως καθυστέρησε να πάρει τα νέα μέτρα ενώ θεωρούν σε πολύ μεγάλο ποσοστό αναγκαία τη νέα καραντίνα.

    Ωστόσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει καταλληλότερος πρωθυπουργός σε σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα, βελτιώνοντας μάλιστα το ποσοστό του, ενώ σταθερή παραμένει η γενική αξιολόγηση της κυβέρνησης, βελτιώνοντας και αυτή τις θετικές για αυτήν κρίσης.



    ΣΧΟΛΙΑ