• Πολιτική

    Παρουσίαση των υποψηφίων του Κ. Ζαχαριάδη: Θα τρέξουμε πολλά χιλιόμετρα για να σε υποστηρίξουμε, το μήνυμα Κασσελάκη

    • NewsRoom


    H Δημοτική Κίνηση «Ανοιχτή Πόλη» και ο Κώστας Ζαχαριάδης, επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, παρουσιάζουν αυτή την ώρα τα ψηφοδέλτια της Ανοιχτής Πόλης, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206).

    Παρών και ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος παραβρίσκεται στην πρώτη του πολιτική εκδήλωση ως νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

    «Είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε με όλη μας την καρδιά και θα τρέξουμε χιλιόμετρα μέχρι το τέλος» ήταν το μήνυμα του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Νίκο Ζαχαριάδη.

    «Πρώτη μάχη που έχουμε να δώσουμε είναι η αυτοδιοικητική, πολιτική μάχη της Αθήνας. Θυμίζω ξανά ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι μια κομματική μάχη, δεν είναι κομματική καταγραφή.

    Είναι όμως πολιτική σύγκρουση και πρέπει να αθροίσουμε και να πολλαπλασιάσουμε δυνάμεις» τόνισε στις δηλώσεις του ο Νίκος Ζαχαριάδης και σημείωσε:

    «Ξεκινάμε σήμερα από το Μιχάλης Κακογιάννης και τερματίζουμε στις 15 Οκτώβρη, κάνοντας εφικτό και ρεαλιστικό αυτό που ίσως, λίγες εβδομάδες πριν φάνταζε ανέφικτο και αδύνατο».

    Παρών στην εκδήλωση και ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος ο οποίος ρωτήθηκε για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον ρόλο του Αλέξη Τσίπρα.

    Διαβάστε επίσης:

    Παπαθανάσης: Πρώτη η Ελλάδα στην απορρόφηση πόρων ΕΣΠΑ 2021-2027

    Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα έτοιμη να συνδράμει στην αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων

    Σύσκεψη στη Λαμία υπό τον Β. Κικίλια για την κακοκαιρία «Elias»



    ΣΧΟΛΙΑ