• Δημοφιλή στο Internet

    Δίκη “για τη δολοφονία του Facebook” : Υπεύθυνος ο Αραπάκης λένε οι κατηγορούμενοι

    • NewsRoom


    Με τις αλληλοκατηγορίες να “πέφτουν βροχή” στη δίκη που έγινε για την δολοφονία του ενεχυροδανειστή Γιώργου Κοτσιλίδη, η οποία στήθηκε μέσω facebook, οι συγγενείς των κατηγορουμένων, τα ξαδέλφια Γεώργιος Μάρκου και Δημήτρης Θεοδώρου, υπέδειξαν “να καθίσει στο εδώλιο” για το έγκλημα, τον συγκατηγορούμενο τους Κ.Αραπάκη.

    “Να βγει η αλήθεια. Θέλουμε να μάθουμε ποιος σκότωσε και αν το έκανε ο γιος μου να πεθάνει μέσα στη φυλακή”, ξέσπασε λέγοντας ο πατέρας του κατηγορούμενου Δημήτρη Θεοδώρου, επιμένοντας ότι το παιδί του του εξομολογήθηκε πως «δεν ακούμπησε» το θύμα. «Ο Αραπάκης τον σκότωσε του έκανε κεφαλοκλείδωμα», είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας συμπληρώνοντας: «Να βγει η αλήθεια του Θεού»

    Ωστόσο , οι μάρτυρες ζητούσαν συνεχώς συγγνώμη από την οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού άνδρα, που βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα, δείχνοντας μάλιστα ως «εγκέφαλο» της αποτρόπαιας δολοφονίας τον τρίτο εκ των τεσσάρων συνολικά κατηγορουμένων Κ. Αραπάκη.

     

     

    Παρόλα αυτά, κανένας από τους μάρτυρες δεν μπόρεσε να δώσει μια σαφή εξήγηση για το ποιος είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία του άτυχου ενεχυροδανειστή που βρέθηκε νεκρός, ημίγυμνος, φιμωμένος και δεμένος με μονωτική ταινία στο λαιμό, τα χέρια και τα πόδια του μέσα στο σπίτι του, στη Δάφνη.

    Στην κατάθεση του στο δικαστήριο ο πατριός του κατηγορούμενου Κωνσταντίνου Αραπάκη, είπε πως ο ίδιος έχει την γνώμη ότι οι κατηγορούμενοι δεν ήταν σε θέση να οργανώσουν «αυτή τη δουλειά». «Πιστεύω ότι υπάρχει ηθικός αυτουργός», είπε αλλά δεν ήταν σε θέση να κατονομάσει συγκεκριμένο πρόσωπο.

    Τραγική φιγούρα μέσα στη δικαστική αίθουσα η μητέρα του θύματος,η οποία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της ζώντας ξανά τα όσα εφιαλτικά έζησε μετά το χαμό του γιου της και την σύλληψη των κατηγορουμένων.
    Η ιστορία χρονολογείται από τον Απρίλιο του 2014 και είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο καθώς ο 30χρονος ενεχυροδανειστής Γιώργος Κοτσιλίδης, είχε βρεθεί ημίγυμνος, φιμωμένος και δεμένος με μονωτική ταινία στο λαιμό, από τα χέρια και τα πόδια του μέσα στο σπίτι του στη Δάφνη.

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ