• Top Stories

    Δικαίωση Μαρινάκη – Παραμένει Πρόεδρος του Ολυμπιακού

    • NewsRoom


    Πρόεδρος του Ολυμπιακού παραμένει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά από απόφαση του Διοικητικού Εφετείου. Πιο συγκεκριμένα, με προσωρινή διαταγή, το Εφετείο διατάσσει τη μη εκτέλεση της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, δικαιώνοντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που παραμένει στον προεδρικό θώκο του Ολυμπιακού.
    Υπενθυμίζεται ότι, στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, η ΕΕΑ είχε αποφασίσει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πρέπει να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσα στις επόμενες 30 ημέρες.
    Στις 14 Δεκεμβρίου, το μέλος της Επιτροπής, Παναγιώτης Περάκης,  με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Επιτροπής, Κωνσταντίνο Παπαλάκη, είχε χαρακτηρίσει παράνομη την απόφαση, που ελήφθη με ψήφους 4-3 και με διπλή αυτήν του κ. Παπαλάκη, καθώς ο τελευταίος  δεν του επέτρεψε να πάρει μέρος στην ψηφοφορία.
    Η ΕΕΑ έδινε προθεσμία 30 ημερών στον κ. Μαρινάκη να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και επέβαλε πρόστιμο ύψους 300.000 ευρώ. Η ΠΑΕ έχει προσφύγει στην ΕΕΑ και ζητεί επανεξέταση της απόφασης.



    ΣΧΟΛΙΑ