• Πολιτική

    Διαφωνεί ο Καμμένος για τους Έλληνες στρατιωτικούς: Ο Τσίπρας έπρεπε ήδη να έχει πάρει τον Erdogan

    • NewsRoom
    Δημήτρης Καμμένος

    Δημήτρης Καμμένος, βουλευτής ΑΝΕΛ


    Τη διαφωνία του με την τακτική του εφησυχασμού που ακολουθήθηκε από την κυβέρνηση από την Παρασκευή οπότε και έγινε γνωστή η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από Τούρκους στον Έβρο διατύπωσε ο Δημήτρης Καμμένος.

    «Η κατάσταση είναι ανησυχητική. Δεν θα είμαι αυτός που θα εφησυχάσει. Διαφωνώ με την τακτική του τεχνητού εφησυχασμού. Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα με τους Τούρκους, οι κινήσεις τους είναι επιθετικές θα μπορούσαμε να θρηνούμε νεκρούς ναύτες μας αλλά και δικούς τους αλλά λίγο μας νοιάζει αυτό. Πρέπει να είμαστε στα κόκκινα, να κοιτάξουμε με μια φωνή να αντισταθούμε στον εχθρό, εγώ βλέπω κλιμάκωση» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

    Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε τον Τούρκο πρόεδρο Recep Tayyip Erdogan «στυγνό διοικητή ισλαμιστικής χώρας» και υποστήριξε ότι υπάρχει «σχέδιο συντονισμένο για αποσταθεροποίηση».

    Σύμφωνα με τον ίδιο «έπρεπε να τον είχε πάρει ήδη ο Τσίπρας τηλέφωνο τον Erdogan, ας πάρει σήμερα το τηλέφωνο και μετά ας πει ένα ευχαριστώ όταν τους απελευθερώσει».

    Ερωτηθείς, τέλος, για τον φάκελο που έχει διαβιβαστεί στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση των όπλων στη Σαουδική Αραβία ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τάχθηκε υπέρ της συγκρότησης εξεταστικής επιτροπής για τον Πάνο Καμμένο γιατί, όπως είπε, «και ο Πάνος έχει πει ότι θα πάει στην Τουλουπάκη να καταθέσει ως απλός πολίτης».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πάνος Καμμένος: Εμφανίστηκε με 5 ημέρες καθυστέρηση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζανακόπουλος: Εάν χρειαστεί, ο Τσίπρας θα τηλεφωνήσει στον Ερντογάν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Sabah: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών



    ΣΧΟΛΙΑ