ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών συμβάλλει ενεργά στις δράσεις της UNICEF, η οποία ιδρύθηκε πριν από 76 χρόνια και αφιέρωσε τις προσπάθειές της στα πιο ευάλωτα μέλη μιας κοινωνίας, τα παιδιά, τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ειδικότερα, ο υπουργός Εξωτερικών υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα υποστηρίζει την παροχή υπηρεσιών Υγείας, Διατροφής και Εκπαίδευσης παιδιών σε εμπόλεμες ζώνες και περιοχές κρίσεων, όπως στην Ουκρανία και τη Συρία.
Επιπλέον, ο Ν. Δένδιας επισημαίνει ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στον Νίγηρα, ανακοίνωσε τη στήριξη του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας σε πρόγραμμα της UNICEF για την ενσωμάτωση ευάλωτων νέων γυναικών στις κοινωνικές δραστηριότητες, μέσω του αθλητισμού.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάουελ: Η οικονομία είναι αρκετά ισχυρή για να «περιμένουμε και να δούμε»
- Χρυσός: Πέφτει πάνω από 1% και το δολάριο ανεβαίνει μετα τα σταθερά επιτόκια της FED
- Τραμπ: Καμία πρόθεση για μείωση δασμών στην Κίνα – Σκληρή γραμμή ενόψει συνομιλιών
- Shaping the Future of Shipping: H Ναυτιλιακή Σύνοδος Κορυφής θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην Αθήνα
