ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δένδιας: Η αναγκαιότητα της παρουσίας της Ελλάδας στην Κύπρο θα αξιολογείται διαρκώς – Ισχυρό ενδιαφέρον από την Κύπρο για το σύστημα «Κένταυρος»
«Η Ελλάδα, με την ευκαιρία της Ημέρας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, διαδηλώνει για μία ακόμη φορά την προσήλωσή της στις αρχές της Οικουμενικής Διακήρυξης του ΟΗΕ, στις 10/12/1948», τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η ανάρτηση του Ν. Δένδια αρχίζει με τη φράση: «Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα».
Η Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τιμάται κάθε χρόνο στις 10 Δεκεμβρίου – την ημέρα κατά την οποία η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών υιοθέτησε, το 1948, την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Διαβάστε επίσης:
Βαρβιτσιώτης: Η Τουρκία οφείλει να σεβαστεί τη βάση του Διεθνούς Δικαίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- The Times: Το βρετανικό Ναυτικό σχεδιάζει να ηγηθεί μιας συμμαχίας για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Ντόναλντ Τραμπ: Το Ιράν έχει συμφωνήσει να μην αποκτήσει ποτέ πυρηνικά όπλα – Η Τεχεράνη θέλει μια συμφωνία
- Συνάντηση Παπασταύρου – Ardill (ExxonMobil): Σε τροχιά υλοποίησης η ερευνητική γεώτρηση το 1ο τρίμηνο του 2027 στο Ιόνιο
- NBA: Στο πλευρό του Αντετοκούνμπο η ένωση παικτών στη διαμάχη με τους Μπακς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.