ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαρινάκης για «σπόντες» Γεωργιάδη κατά Δένδια: «Κανείς δεν έλειπε αδικαιολόγητα από την εκδήλωση της ΝΔ»
Το μήνυμα πως η Ελλάδα στέκεται σταθερά στο πλευρό εταίρων και συμμάχων, για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας, στέλνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με αφορμή τη συμπλήρωση σήμερα 21 ετών από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις ΗΠΑ.
«Τιμάμε σήμερα τη μνήμη των χιλιάδων θυμάτων των τρομοκρατικών ενεργειών στις ΗΠΑ, στις 11/9/2001, οι οποίες συγκλόνισαν την υφήλιο. Η Ελλάδα στέκεται σταθερά στο πλευρό εταίρων και συμμάχων, για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας» υπογραμμίζει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Δένδιας.
Τιμάμε σήμερα τη μνήμη των χιλιάδων θυμάτων των τρομοκρατικών ενεργειών στις ΗΠΑ, στις 11/9/2001, οι οποίες συγκλόνισαν την υφήλιο. Η Ελλάδα στέκεται σταθερά στο πλευρό εταίρων και συμμάχων, για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας. pic.twitter.com/BiEmmzJr9X
— Nikos Dendias (@NikosDendias) September 11, 2022
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζελένσκι: Η Ρωσία προετοιμάζει «μαζική επίθεση»
- BofA: Οι αναλυτές βλέπουν να σχηματίζεται «φούσκα» στην τεχνολογία, αλλά συστήνουν συμμετοχή στο ράλι
- Ρονάλντο: Ο προπονητής δεν τήρησε τον λόγο του – Παραμένει διαθέσιμος για την Πορτογαλία
- Θεοδωρόπουλος: Ενεργειακή στήριξη για σχεδόν όλη τη βιομηχανία – Τι ζητά ο ΣΕΒ από την κυβέρνηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.