ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Πιέρρ και η… Ακρόπολη, μια γυναίκα έρχεται στο Μαξίμου, ο «Καημός» του Μίκη στο Μαυροβούνιο και γιατί η «Ιθάκη» πάει Πάτρα
Τελικά μόνο κατάμεστο δεν ήταν το γήπεδο για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη. Παρά τα λεγόμενα του Νίκου Παππά για γεμάτες πλατείες στις ομιλίες του πρωθυπουργού, μια φωτογραφία φαίνεται να διαψεύδει τα λεγόμενά του.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η Αυγή, στο ρεπορτάζ της για την εν λόγω ομιλία, ξεκινούσε γράφοντας: «Από το κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο) της Κοζάνης ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας ειδική αναφορά στα θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων…».
Δείτε την φωτογραφία από… το κατάμεστο γήπεδο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Innovis Pharma: Το παρασκήνιο της εξαγοράς της από τη PharmaPath – Τι είπε ο πρόεδρος & CEO στο Mononews
- Louis Vuitton: Παρουσίασε και τα 24 F1 τρόπαια στο Άμπου Ντάμπι
- Η νίκη Πιερρακάκη και το τέλος της εποχής των αποσυνάγωγων – Άρθρο παρέμβαση
- Μetaxa: «Μεθυστική» κεφαλαιακή ένεση 100 εκατ. ευρώ και το μπόνους από το ελληνικό Δημόσιο