• Πολιτική

    Δ. Παπαδημητρίου: Κρίσιμη στιγμή για την οικονομία – Ανολοκλήρωτο το έργο μου

    • NewsRoom
    Τσίπρας

    Δημήτρης Παπαδημητρίου/υπουργός Οικονομίας


    Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο τέως υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου στη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής, τονίζοντας πως  ο διάδοχός του και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης θα συνεχίσει επάξια το δύσκολο έργο των μεταρρυθμίσεων και τον αγώνα για προσέλκυση επενδύσεων.

    «Ήξερα πολύ καλά τα προβλήματα όταν αποφάσισα να έρθω και προσπάθησα να δημιουργήσω μια νέα νοοτροπία. Φεύγω σε μία κρίσιμη για την οικονομία περίοδο, χωρίς να έχω ολοκληρώσει πλήρως το έργο που ανέλαβα. Η Ελλάδα διαθέτει σημαντικό δυναμικό μορφωμένων ανθρώπων που δεν θα πρέπει να τους αφήσουμε να παραιτηθούν από το αύριο» σημείωσε ο κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου.

    Εν συνεχεία έπλεξε το εγκώμιο του κ. Χαρίτση και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό. «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα για τη συνδρομή του τον κ.Χαρίτση. Είναι ένας νέος πολιτικός και αξίζει να έχει μέλλον. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τσίπρα που μου έδωσε την ευκαιρία να επεκτείνω τις επιχειρηματικές δυνατότητες της χώρας. Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Δραγασάκη θα είμαι πάντα στο πλευρό του, από όποια θέση κι αν βρίσκομαι».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανασχηματισμός: Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε την πολυτελέστατη βίλα του ζεύγους Αντωνοπούλου-Παπαδημητρίου στη Σύρο (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός – Μεγάλη έκπληξη ο Φώτης Κουβέλης, ο Δραγασάκης υπουργός Οικονομίας

     



    ΣΧΟΛΙΑ