• Άρθρα

    O Κοσκωτάς, η Τράπεζα Αττικής και ο αντιπρόεδρος του ΤΣΜΕΔΕ

    'Αγης Βερούτης

    ‘Αγης Βερούτης. Αρθρογράφος και Μηχανικός


    Πάμε λίγο στην ουσία. Η τράπεζα Αττικής συγκεντρώνει τις ασφαλιστικές εισφορές και τα αποθεματικά του ΤΣΜΕΔΕ, δηλαδή του ταμείου των μηχανικών. Τόσα πολλά χρήματα ειναι αυτά, ώστε αντιπρόεδρος της Τράπεζας Αττικής διορίζεται ο εκλεγμένος πρόεδρος του ταμείου, ώστε να διαφυλάξει τα συμφέροντα και τις ασφαλιστικές αποταμιεύσεις των ασφαλισμένων μηχανικών, ως Κέρβερος δια της παρουσίας του.

    Αν τώρα συμμετέχει, δια πράξεων ή παραλείψεων στον άκριτο και χωρίς εξασφαλίσεις δανεισμό των χρημάτων αυτών σε απατεώνες, κατόπιν πολιτικών εντολών της κυβέρνησης, τότε διαπράττει απιστία κατά εκάστου ενός των ασφαλισμένων και έχει ποινικές ευθύνες απέναντι σε αυτούς και στο υπουργείο εργασίας και το ελληνικό δημόσιο.

    Ουσιαστικά εξανεμίζει τις μελλοντικές αναμενόμενες συντάξεις των ασφαλισμένων είτε για προσωπικό πλουτισμό, είτε για πλουτισμό φίλων του, είτε και τα δύο.

    Αναμένω εναγωνίως την τιμωρία τους από δικαστές, αφού μαζευτούν τα στοιχεία από αυτεπάγγελτα κινούμενους εισαγγελείς, όπως καληώρα με την υπόθεση του ΤΤ που αφορούσε ψίχουλα σε σχέση με τα €2,2 δις επισφαλειών της Τρ. Αττικής.

    Μετά αναμένω την επιστροφή μέχρι δραχμής των κλεμμένων, με την εμπλοκή της οικονομικής αστυνομίας, των ειδικών δυνάμεων και των ΜΑΤ.

    Αν δεν κινήσει τις διαδικασίες διερεύνησης ο διοικητής της ΤτΕ, φοβούμενος στοχοποίηση της γυναίκας του από τους απατεώνες και τους ψεύτες, τότε διαπράττει την ποινικά κολάσιμη πράξη της απιστίας απέναντι στον ελληνικό λαό, διότι δεν εκτελεί το καθήκον που ο Λαός του εμπιστεύτηκε, για να υποχωρήσει στον εκβιασμό των κυβερνώντων.

    Αν δεν συμβεί ούτε το ένα ουτε το άλλο ΑΜΕΣΑ, τότε ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΑΥΤΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ώσπου να διαλευκανθεί η υπόθεση και οι υπαίτιοι να φυλακιστούν και να επιστραφούν οι κλεμμένοι κόποι εκατοντάδων χιλιάδων ζωών.

    Δεν είναι η εποχή που ο Κοσκωτάς έκλεβε τα δις της Τράπεζας Κρήτης και μετά ξαναβγήκαν οι απατεώνες που κλέψανε τα λεφτά των ΔΕΚΟ και αθωώθηκαν με ένα διαμερισματάκι στη πλατεία φιλικής εταιρίας…

    Θα πέσουν κεφάλια.

    [ένας μηχανικός]

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

    http://www.mononews.gr/kales-simfonies-petiche-o-omilos-onasi-tin-petrobras/76526

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

    http://www.mononews.gr/apokalipsi-mononews-porisma-tis-tte-gia-tin-tr-attikis-anaferi-oti/76517



    ΣΧΟΛΙΑ