• Άρθρα

    Κώστα Βαξεβάνη, όχι μόνο δεν κάνουμε πίσω για την Folli Follie, αλλά θα αποκαλύψουμε πολλά για το μεγαλύτερο σκάνδαλο με πολιτικό άρωμα

    Γιώργος Δημητρομανωλάκης. Εκδότης mononews.gr

    Γιώργος Δημητρομανωλάκης. Εκδότης mononews.gr


    Με έκπληξη διαβάζω σήμερα στο documentonews.gr ανυπόγραφο άρθρο, ότι δήθεν εξαιτίας του χθεσινού εξωδίκου που μας έστειλε ο τέως υπουργός Επικρατείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέκος Φλαμπουράρης, για την Folli Follie, εμείς κάνουμε πίσω επειδή στην απάντηση μας στον υπουργό γράψαμε «ότι ουδέν υιοθετούμε από το ένοχο email».

    Απίστευτη η ερμηνεία του δημοσιογράφου του  documentonews.gr.  Απίθανη στρέβλωση.

    Να θυμίσουμε ότι χθες ο κ. Φλαμπουράρης έστειλε εξώδικο με αφορμή δημοσίευμα της δημοσιογράφου του mononews.gr Ρεγγίνας Σπυράτου στο οποίο διαμαρτυρόταν επειδή  αποκαλύψαμε τα ονόματα των κορυφαίων στελεχών του  ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρονται σε mail που περιλαμβάνεται στην έκθεση της PWC για το σκάνδαλο της Folli Follie.

    Μάλιστα μας απείλησε με αγωγές εάν δεν ανασκευάσουμε.

    Επειδή τα λόγια είναι περιττά, να θυμίσω στη δημοσιογραφική ομάδα του Κώστα Βαξεβάνη και στον ίδιο ότι το mononews.gr από την πρώτη ημέρα που “βγήκε” το σκάνδαλο της Folli Follie τον Μάιο του 2018 έχει γράψει πάνω από 1000 άρθρα για το θέμα.

    Κείμενα ουσίας αποκαλύπτοντας όλες τις πτυχές του πολύπλευρου σκανδάλου.

    Όταν σχεδόν όλα τα media δεν έγραφαν λέξη, εμείς γράφαμε όλη την αλήθεια.

    Τότε κάναμε λόγο για απίθανες καθυστερήσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς όπως επίσης και για τρομακτική χρονοτριβή  στην ανακριτική διαδικασία.

    Και όλα αυτά επι ΣΥΡΙΖΑ.

    Ενώ ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος το τότε αφεντικό της Folli Follie ήταν στα κοσμικά εστιατόρια της Κηφισιάς τρώγοντας και πίνοντας.

    Σαν  να έχει λύσει όλα τα θέματα της ζωής του.

    Βεβαίως και δεν θα σταματήσουμε να κάνουμε αποκαλύψεις για την Folli Follie.

    Γιατί από την πρώτη στιγμή το λέγαμε ότι η υπόθεση έχει άρωμα πολιτικής συγκάλυψης.

    Τώρα βγαίνουν τα ονόματα.  Εάν ισχύουν αυτά ή όχι, αρμόδιος να τα πιστοποιήσει είναι ο αρμόδιος εισαγγελέας.



    ΣΧΟΛΙΑ