• Άρθρα

    Άρθρο Παρέμβαση: Κώστα Μπακογιάννη, απομάκρυνε αμέσως την κα Φρεζάδου από τον συνδυασμό σου

    • Contributor
    Κώστας Μπακογιάννης

    Κώστας Μπακογιάννης


    Το ερώτημα πλέον δεν είναι η κα Φρεζάδου, αλλά τι θα κάνει και πώς θα απαλλαγεί ο Δήμαρχος (και φαβορί για επανεκλογή) Κώστας Μπακογιάννης.

    Σας έχουμε ξαναγράψει για την κα Ειρήνη Φρεζάδου, η οποία είναι βασικό μέλος της «παρέας»  στο Κουκάκι που με τα απλησίαστα Airbnb.

    Σας γράψαμε επίσης ότι η ίδια η κα Φρεζάδου και η παρέα της έχουν κάνει χόμπι τους τις προσφυγές στο ΣτΕ κατά του ΥΠΕΝ, κατά του ΥΠΠΟ αλλά και κατά του Δήμαρχου, Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίο η ίδια είναι υποψήφια στον Δήμο της Αθήνας!

    Η κα Φρεζάδου υποστηρίζει πως δεν πρέπει να χτιστεί άλλο η περιοχή και, κυρίως, δεν πρέπει να χτιστεί ένα ξενοδοχείο στην οδό Μισαραλιώτου, που έχει όλες τις νόμιμες άδειες και καμία απολύτως σχέση δεν έχει με το ξενοδοχείο της οδού Φαλήρου  για το οποίο έγινε πολύς ντόρος πρόσφατα.

    Η κα υποψήφια σύμβουλος με τον Δήμαρχο περιγράφει την περιοχή περίπου ως… προστατευόμενο Εθνικό Δρυμό, ενώ βέβαια η περιοχή Κουκακίου-Μακρυγιάννη είναι ένα πλήρες κέντρο κατοικίας αλλά και εμπορίου, με εκατοντάδες ενοικιαζόμενες κατοικίες, σούπερ μάρκετ, μαγαζιά, μπαράκια, ρεστοράν, ταβέρνες αλλά και  πρόβλημα στο πάρκινγκ από τα αυτοκίνητα

    Η  προσφυγή έγινε για να ακυρωθεί το Π.Δ. για τους όρους δόμησης στην περιοχή Μακρυγιάννη-Κουκάκι, με την άκρως αόριστη δικαιολογία της «φέρουσας τουριστικής ικανότητας της περιοχής», που ισχύει -και πολύ σωστά- στη Σαντορίνη και στο Πάπιγκο, αλλά όχι στου Μακρυγιάννη φυσικά που είναι χτισμένος από το 19ο αιώνα.

     

    Ο Κώστας Μπακογιάννης και οι αυθαιρερίες  της κας Φρεζάδου 

    Σταδιακά αποκαλύπτεται πάντως ότι οι προθέσεις της κας Φρεζάδου μόνο αγαθές και πολιτιστικές δεν ήταν: στις 11 Σεπτεμβρίου, έγινε  αυτοψία  υπαλλήλων της Υπηρεσίας Δόμησης (ΥΔΟΜ) του Δήμου Αθηναίων, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της Τσάμη Καρατάση,  που συνορεύει με το οικόπεδο  όπου θα ανεγερθεί το ξενοδοχείο και για το οποίο η κα Φρεζάδου αντιδρά σφόδρα.

    Η αυτοψία έβγαλε λαυράκια:  δύο αυθαίρετες κατασκευές,  ένα παράθυρο και έναν «εξώστη» που κρίθηκαν κατεδαφιστέα.

    Ποιος κατονομάζεται επίσημα από την ΥΔΟΜ ως «ιδιοκτήτης, νομέας, κάτοχος» του… αμαρτωλού (με την καλή έννοια, μην παρεξηγηθούμε) διαμερίσματος;

    Ναι σωστά μαντέψατε, η προστάτις της νομιμότητας και υποψήφια με τον Κώστα Μπακογιάννη, η γνωστή μας κα Ειρήνη Φρεζάδου!

    Η κα υποψήφια ζητά  την ψήφο των Αθηναίων με επιχείρημα τη μάχη για το περιβάλλον και τον πολιτισμό αλλά έχει η ίδια καταφύγει σε παρανομίες και αυθαιρεσίες με σκοπό το κέρδος, δηλαδή τις υψηλές τιμές Airbnb της πολυκατοικίας.

    Ναι, τελικά το ζητούμενο είναι τα πολλά λεφτά από το πανάκριβο Airbnb με το θρυλούμενο ενοίκιο των 7000 ευρώ την εβδομάδα, αν ισχύει αυτό, που θα χαθούν αν χτιστεί το ξενοδοχείο με όλες τις νόμιμες άδειες και τα 21 μέτρα ύψος.

    Μου λένε μάλιστα χαρακτηριστικά πως «η παρακείμενη πολυκατοικία της κας Φρεζάδου έχει 24 μέτρα ύψος» και αναρωτιέμαι αν αυτό είναι νόμιμο.

    Από ό,τι μαθαίνω επίσης, υπάρχει υφυπουργός της κυβέρνησης που αποκαλεί την ομάδα της κας Φρεζάδου, που κρύβεται πίσω από ένα παλαιό πολιτιστικό Σύλλογο, ως «παραβατικούς».

    Το ερώτημα πλέον δεν είναι η κα Φρεζάδου, αλλά τι θα κάνει και πως θα απαλλαγεί ο Δήμαρχος (και φαβορί για επανεκλογή) Κώστας Μπακογιάννης.

    Το  ψηφοδέλτιο έχει κλείσει φυσικά και δεν μπορεί να αλλάξει αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι στην πολιτική για να απομακρύνεις κάποιον-α.

    Πλέον η κα Φρεζάδου είναι τόσο μεγάλο βαρίδι, που ο Κώστας Μπακογιάννης δεν μπορεί να το αγνοήσει…

    Διαβάστε επίσης:

    O ειλικρινής Μητσοτάκης, πού δεν πάει καλά η ΑΒΑΞ, οι παρανομίες της Φρεζάδου, τα κέρδη της Porsche και τα projects της Ποταμίτης Βεκρής



    ΣΧΟΛΙΑ