• Πολιτική

    Χρήστος Σταϊκούρας: Συμπαράσταση στον Πρύτανη του ΟΠΑ – Δεσμεύομαι να εκμηδενίσουμε τις πράξεις τυφλής βίας από τα ελληνικά πανεπιστήμια

    • NewsRoom
    Αναλυτική παρουσίαση για τις πλατφόρμες ρύθμισης χρεών στους θεσμούς

    Χρήστος Σταϊκούρας


    Την αποτρόπαια πράξη τραμπουκισμού και προπηλακισμού κατά του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρη Μπουραντώνη, από ολιγάριθμη ομάδα αναρχικών, καταδίκασε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

    Ο κ. Σταϊκούρας, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στο Πρύτανη του ΟΠΑ και δεσμεύτηκε πως η κυβέρνηση θα εξαλείψει τις πράξεις τυφλής βίας από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια.

    Η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ, Χρήστου Σταϊκούρα:

    «Ως Έλληνας πολίτης, καταδικάζω απερίφραστα τον αποτρόπαιο και ανατριχιαστικό προπηλακισμό του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από ολιγάριθμη ομάδα τραμπούκων.

    Ως μέλος της κοινότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, εκφράζω, και δημοσίως, την αμέριστη συμπαράστασή μου στον κ. Πρύτανη, με τον οποίο επικοινώνησα τις προηγούμενες ημέρες.

    Η κοινότητα θα εξοστρακίσει από τον χώρο του Πανεπιστημίου, χώρο ελευθερίας, δημοκρατίας, έρευνας και εκπαίδευσης, κάθε φορέα τραμπουκισμών.

    Ως Υπουργός Οικονομικών, δεσμεύομαι και εγώ μαζί με την Κυβέρνηση, να εκμηδενίσουμε τις πράξεις τυφλής βίας από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια.

    Είναι βέβαιο ότι στα Πανεπιστήμια, οι δυνάμεις της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της εργασίας, της δημιουργίας και της παραγωγής, θα επικρατήσουν και θα επιτελέσουν την υψηλή αποστολή τους».

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ