• Πολιτική

    Χρήστος Μαντάς: Οι γκριμάτσες και η συγγνώμη στον Γιώργο Αμυρά

    • NewsRoom
    αμυρας

    Ο βουλευτής του Ποταμιού κ. Γ.Αμυράς


    Επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Αμυρά από το Ποτάμι και τον Χρήστο Μαντά, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ διαδραματίστηκε στη Βουλή, με τον τελευταίο να κάνει γκριμάτσες και χειρονομίες έναντι του πρώτου και στο τέλος να ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

    Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του Ποταμιού στην ομιλία του άρχισε να λέει για τους χιλιάδες πλειστηριασμούς που ετοιμάζει η κυβέρνηση τα επόμενα χρόνια. Τότε ο κ. Μαντάς άρχισε να κούνα ειρωνικά το κεφάλι και τα χέρια του, να κάνει μορφασμούς και γκριμάτσες σε ένδειξη αποδοκιμασίας των όσων έλεγε ο κ. Αμυράς.

    Ιδιαιτέρως ενοχλημένος ο Γιώργος Αμυράς αναφέρθηκε σε αυτή τη στάση του κ. Μαντά και του είπε από το βήμα της Βουλής: «Τους μορφασμούς και τις χειρονομίες αυτές να πας να τις κάνεις σε εκείνους που τους κόβεις τη σύνταξη και τους μειώνεις το αφορολόγητο».

    Ο κ. Μαντάς, που δεν έχει στο ενεργητικό του ως βουλευτής ανάλογη συμπεριφορά, λίγο αργότερα ανέβηκε στο βήμα και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον βουλευτή του Ποταμιού.

    «Ζητάω από το Γιώργο Αμυρά συγνώμη. Με όλους τους συναδέλφους μου θέλω να αντιπαρατίθεμαι με επιχειρήματα, είναι ανθρώπινο κάποιες φορές όλοι μπορούμε να πέσουμε σε κάποια τέτοια κατάσταση. Το δέχομαι ότι μπορεί να σας πρόσβαλα, εν πάση περιπτώσει να ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι δεν ήταν τέτοια η πρόθεση μου και ξέρετε τη στάση μου στην κοινοβουλευτική διαδικασία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λάβρος ο Δ. Καμμένος κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Ανήθικος» ο Παπαδημούλης, «χωρίς λογική» οι «κραυγές» Σκουρλέτη – Κατρούγκαλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επεισόδια αντιεξουσιαστών με Χρυσαυγίτες – Στο νοσοκομείο περιφερειακός σύμβουλος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσιρώνης κατα συλλαλητηρίου: «Η Μακεδονία είναι μια γεωγραφική έννοια»



    ΣΧΟΛΙΑ