ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα νέο περιστατικό επίθεσης ληστών στο Φιλοπάππου, το οποίο συνέβη πριν καν περάσουν 24 ώρες από τη δολοφονία του 25χρονου, έρχεται στο φως της δημοσιότητας καταδεικνύοντας το μεγάλο πρόβλημα εγκληματικότητας που αντιμετωπίζει η περιοχή στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, το απόγευμα της Πέμπτης έγινε επίθεση κατά ενός ανήλικου Ισραηλινού. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του 13χρονου, τέσσερα άτομα του επιτέθηκαν και του έκλεψαν το κινητό.
Η νέα επίθεση πραγματοποιείται την ώρα που η ΕΛΑΣ συνεχίζει να αναζητεί τους δράστες της επίθεσης κατά του 25χρονου κι ενώ ο αρχηγός της προανήγγειλε ανασχεδιασμό των μέτρων αστυνόμευσης στην περιοχή.
https://www.youtube.com/watch?v=-sZP33C3yfE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συντετριμμένη η μητέρα του 25χρονου που έχασε τη ζωή του στου Φιλοπάππου (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει η αστυνόμευση στο λόφο Φιλοπάππου μετά τον θάνατο του 25χρονου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος ήταν ο 25χρονος που σκοτώθηκε στο λόφο Φιλοπάππου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σχέδιο Ελευθερία: Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ξεκινά από σήμερα να συνοδεύει πλοία που έχουν εγκλωβιστεί στα Στενά του Ορμούζ
- Θ. Τρύφων και Δ. Δέμος: Η ιστορία ζωής δύο επιχειρηματιών, με όραμα και έντονη κοινωνική δράση
- Ετσι θα είναι τα τουριστικά συγκροτήματα της επόμενης δεκαετίας
- Stéphane Rolland: O αγαπημένος σχεδιαστής της Αθηνάς Ωνάση περιγράφει την υψηλή ραπτική ως γλυπτική σε κίνηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.