ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Στις 4 Οκτωβρίου 1974, 48 χρόνια πριν, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε τη Νέα Δημοκρατία και, στηριζόμενος στη Νέα Δημοκρατία, ενώ “παρέλαβε χάος, έφτιαξε κράτος!”», αναφέρει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Παράλληλα, ο κ. Χατζηδάκης επισημαίνει στην ανάρτησή του:
«Η Νέα Δημοκρατία, χωρίς να διεκδικεί το αλάθητο, παρέμεινε πάντα το κόμμα των μεγάλων εθνικών επιλογών. Των επιλογών που, έστω και με καθυστέρηση και κακέκτυπες αντιγραφές, ακολούθησαν οι αντίπαλοί της (Ευρώπη, ΝΑΤΟ, ελεύθερη οικονομία). Το κόμμα που βρέθηκε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας.
Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη επικεφαλής, δίνουμε σήμερα τη μάχη για μια Ελλάδα ισχυρή στην οικονομία και στον διεθνή μας περίγυρο, με γνώμονα τις ίδιες αρχές: σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αλήθεια, προσαρμόζοντας παράλληλα την πολιτική μας απέναντι στις νέες διεθνείς οικονομικές και τεχνολογικές συνθήκες. Όπως το έλεγε και η Ιδρυτική Διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας, αυτές είναι οι παρακαταθήκες του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Αυτή είναι η υποχρέωσή μας απέναντι στους Έλληνες πολίτες».
Δείτε τη ανάρτηση
Νέα Δημοκρατία: 48 χρόνια το κόμμα των μεγάλων εθνικών επιλογών. Με τον @kmitsotakis επικεφαλής, δίνουμε σήμερα τη μάχη για μια Ελλάδα ισχυρή. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα κι αλήθεια. Αυτές είναι οι παρακαταθήκες του Κ. Καραμανλή. Αυτή είναι η υποχρέωσή μας απέναντι στους Έλληνες. pic.twitter.com/Hy1fOkKfkU
— Kostis Hatzidakis (@K_Hatzidakis) October 4, 2022
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμμετοχή της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Άμυνα: Εθνική αποτυχία ή εθνική ευκαιρία;
- Τρόμος πάνω από τις αγορές – Η ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή, τo σενάριo για εκτόξευση της τιμής του πετρελαίου στα $100 και το κρίσιμο σαββατοκύριακο
- Παπασταύρου: Καμπανάκι για αυξήσεις τιμών στο Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας
- Για να θυμηθούμε την ιστορία: Ισραήλ, Ελλάδα, Αριστερά και το δικαίωμα ύπαρξης
