ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν σε λίστες πολιτικών προσώπων που παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ και το Predator ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης.
Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε χαρακτηριστικά: «δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της ιλαροτραγωδίας».
Ο Υπουργός Εργασίας απαντώντας στη Βουλή στην κριτική που του άσκησε νωρίτερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αναφορικά με την υπόθεση παρακολουθήσεων είπε πως «Δεν υπάρχει καμία απολύτως απόδειξη. Υπάρχουν δημοσιεύματα με αναφορές ονομάτων και τίποτα περαιτέρω».
Παράλληλα, σημείωσε πως «Δεν μπορώ να νομιμοποιήσω με τη στάση μου τις καταγγελίες που είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Ειδικά όταν το τελευταίο δημοσίευμα συνέπεσε με ένα άλλο δημοσίευμα που έλεγε ότι κατάσκοποι παρακολουθούν και διέσωσαν την σύζυγο, τα παιδία και την πεθερά του κ. Πιερρακάκη και ένα άλλο για τις φωτογραφίες του κ. Τσίπρα στο κότερο. Δεν θέλω να είμαι μέρος αυτής της ιλαροτραγωδίας. Η δικαιοσύνη ερευνά την υπόθεση στο υψηλότατο επίπεδο».
Διαβάστε επίσης:
Μαρία Σπυράκη: Υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επίτιμος διδάκτορας στο ΕΚΠΑ αναγορεύθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος
- Πετρέλαιο: Βουτιά άνω του 6% μετά τα σενάρια συμφωνίας ΗΠΑ και Ιράν – Στα 101 δολάρια το Brent
- ΗΑΕ προς Ιράν: Οι αμυντικές συνεργασίες μας είναι ζήτημα εθνικής κυριαρχίας
- Τραμπ: Πιθανό να χρειαστεί μια εβδομάδα για να καταλήξουμε σε συμφωνία με το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.