ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Α’ Εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης θα είναι υποψήφια η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, όπως ανακοινώθηκε έπειτα από συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό για την ευκαιρία που μου δίνει να είμαι υποψήφια βουλευτής στην Α’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης στις εθνικές εκλογές του 2023» δήλωσε η κ.Σπυράκη μετά τη συνάντηση.
«Είναι τιμή για εμένα να συμμετάσχω στη μάχη της παράταξης που είναι σταθερά προσανατολισμένη στον υπεύθυνο πατριωτισμό και το δραστικό εκσυγχρονισμό της πατρίδας μας, για την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης μας σε κέντρο επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, βιωσιμότητας και ευζωίας» πρόσθεσε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αγρότες: Σήκωσαν τις μπάρες στα διόδια (Βίντεο)
- Στροφή επενδυτικών κεφαλαίων στην αμυντική βιομηχανία: Το στοίχημα της επόμενης ημέρας και οι παγίδες
- Τσιάρας για αγρότες: Το 74% των αιτημάτων των αγροτών έχουν ικανοποιηθεί – Οι λύσεις δεν περνούν μέσα από τα μπλόκα
- Θεοδωρικάκος: Εθνική στρατηγική για τους ημιαγωγούς – Χρηματοδότηση €3,63 εκ. για το πρώτο Κέντρο Ικανοτήτων