ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις Βρύσες Αποκορώνου βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έφτασε στις Βρύσες στις 10 το πρωί και παρακολούθησε την δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.
Προσερχόμενος στην εκκλησία ο κ. Μητσοτάκης έτυχε θερμής υποδοχής από τους συγκεντρωμένους, οπαδούς και φίλους της ΝΔ που είχαν προσέλθει από νωρίς στον χώρο.
Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με παιδιά και αντάλλαξε ευχές με τον κόσμο. Δεν παρέλειψε δε να σχολιάσει τον καιρό που θυμίζει καλοκαίρι.
Λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο στην πλατεία του χωριού.

















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε εξέλιξη η μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Κουφοντινας: Αυτή τη φορά 4ημερη άδεια στον ισοβίτη της 17Ν
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άλλαξε η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής – Ίσως για τελευταία φορά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Σήμερα απολογήθηκαν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο Δημήτρης Μελάς και η Αθανασία Ρέππα
- ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Στο πλευρό των «Flandy» – Στεφανή στο 70ο Ράλλυ Ακρόπολις 2026!
- Μία κάρτα για όλες τις προνοιακές παροχές!
- Μάνος (Dotsoft): Ψήφος εμπιστοσύνης στην πορεία μας η είσοδος της DECA Investments
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.