ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ύστερα από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Τερέζα Μέι αποφάσισε να ζητήσει την παράταση της εξόδου της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τελική ημερομηνία, ωστόσο, όρισε τις 30 Ιουνίου, καθώς όπως δήλωσε η ίδια, «δεν είμαστε προετοιμασμένοι για περαιτέρω καθυστέρηση»
Η Μέι ανέφερε επίσης ότι η συμμετοχή της Βρετανίας στις ευρωεκλογές του Μαΐου δεν είναι σύμφωνη με τις επιταγές του δημοψηφίσματος του 2016, λέγοντας χαρακτηριστικά «το να λάβουμε μέρος στις ευρωεκλογές δεν είναι προς το συμφέρον κανενός. Δεν είναι αποδεκτό»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Brexit: Εμπόδια στα σχέδια της Μέι βάζει η Βουλή – Παράταση από την ΕΕ ζητά η Βρετανία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα πρόκληση: Τουρκική σημαία στον βυθό του κόλπου της Σούδας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μελόνι: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον καγκελάριο της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς
- Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: O oδικός χάρτης για την ενίσχυση των ΕΕΚ μέσα από τις ελληνογερμανικές συνέργειες
- Qualco: Στα 563 εκ. ευρώ η συνολική έγκυρη ζήτηση για την IPO – Στα 5,46 ευρώ η τελική τιμή διάθεσης
- ΕΠΟ: Χορήγησε άδεια για Ευρώπη σε 11 ΠΑΕ της Super League, δεν πήρε αδειοδότηση η Λαμία
