• Top Stories

    Υπουργός Πολάκης σε δημοσιογράφους: Μαντρόσκυλα της διαπλοκής, να με σέβεστε!

    • Contributor


    « Τα μαντρόσκυλα που έχει αμολήσει η διαπλοκή για να μπλοκάρει αυτό που γίνεται δε μας σταματάει… Ούτε πεκινουά δεν είσαι!» Με αυτόν τον πρωτοφανή για κυβερνητικό στέλεχος τρόπο, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης επιτέθηκε κατά των διαπιστευμένων δημοσιογράφων του Υπουργείου, του επειδή τόλμησαν να του κάνουν ερωτήσεις την ώρα που εκείνος μιλούσε σε συνέντευξη τύπου.

    Δηλαδή, σε κατ’εξοχήν ενημερωτική διαδικασία για τα ΜΜΕ. Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε με αφορμή το πόρισμα των Επιθεωρητών Υγείας για τέσσερις ενημερωτικές καμπάνιες που υλοποίησε το ΚΕΕΛΠΝΟ.
    Ο κύριος Πολάκης μάλιστα, όχι μόνο δεν άφηνε τους δημοσιογράφους να του υποβάλλουν ερωτήσεις, αλλά εμφανίστηκε και εντελώς αδιάβαστος! Προσπαθώντας να αναφερθεί σε δράσεις για τον ιό του AIDS HIV, o Παύλος Πολάκης είπε “προγραμματισμός δράσεων για τον ιό ΧΙΒ”.

    Σημειώνεται πως η ατμόσφαιρα ήταν ήδη τεταμένη καθώς – σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος – υπήρξε διαρροή του απόρρητου, όπως το χαρακτήρισε και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, δημόσιου εγγράφου σε εβδομαδιαίο περιοδικό, η κυκλοφορία του οποίου συνέπεσε με την εκτάκτως προγραμματισθείσα συνέντευξη τύπου.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ