ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ανοιχτό πόλεμο με πυρά εκατέρωθεν εξελίσσεται η αντiπαράθεση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και των 4 δημάρχων (Ελληνικού-Αργυρούπολης , Αλίμου, Γλυφάδας και Παλαιού Φαλήρου) που νωρίτερα είχαν ασκήσει εντονότατη κριτική στα φερόμενα σχέδια της κυβέρνησης για τη δημιουργία δομών φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, εντός του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού.
Κατά τη σημερινή του ομιλία στη βουλή ο πρωθυπουργός, απαντώντας στον Βασίλη Λεβέντη για το προσφυγικό, κατηγόρησε τους διαμαρτυρόμενους δημάρχους για λαϊκισμό:
Πριν από λίγο, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης απάντησε στον πρωθυπουργό μέσω twitter:
«Ο Πρωθυπουργός των “ανοιχτών συνόρων” και των “θαλασσών χωρίς σύνορα” δεν μπορεί στο προσφυγικό να κατηγορεί για λαϊκισμό την Αυτοδιοίκηση. Αν δεν μπορεί να κυβερνήσει, ας το παραδεχτεί κι εμείς είμαστε εδώ να τον βοηθήσουμε, για το καλό της Πατρίδας μας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουλάχιστον 5 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στον νότιο Λίβανο παρά την κατάπαυση του πυρός ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χεζμπολάχ
- ΕΚΟ Acropolis Rally: Επίσημο πρόγραμμα αγώνα
- Κανάρης (Vodafone): Η σύμπραξη με τη ΔΕΗ θα ενισχύσει τα δίκτυα οπτικών ινών
- Πετρέλαιο: Οι προβλέψεις της αγοράς και αναλυτών για την πορεία των τιμών μετά τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.