• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Στη Μυτιλήνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Συναντήθηκε και με τις γιαγιάδες που είναι υποψήφιες για Νόμπελ Ειρήνης


    Στην Μυτιλήνη βρίσκεται σήμερα, Δευτέρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών, που ανέλαβε για το προσφυγικό, ώστε να διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση. Μάλιστα από το πρωί, έχουν φτάσει στις ακτές τις Λέσβου δεκάδες βάρκες, που μεταφέρουν εκατοντάδες ανθρώπους από τα τουρκικά παράλια, με αφορμή και τον καλό καιρό που επικρατεί.

    Τον κ. Μητσοτάκη συνοδεύει και ο υπεύθυνος μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας. Αρχικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το κέντρο προσφύγων στο Καρά Τεπέ και στην συνέχεια θα κατευθυνθεί στη Μόρια. Εκεί, ο πρόεδρος της ΝΔ θα ενημερωθεί από τους αρμοδίους, ενώ θα συμμετάσχει, επίσης, σε ευρεία σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

    Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Λιάνα Σπυροπούλου, εκατοντάδες πρόσφυγες έχουν φτάσει στις ακτές της Μυτιλήνης από το πρωί, καθώς οι καιρικές συνθήκες είναι καλές.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ πήγε και στη Σκάλα Συκαμιάς, με σκοπό να συναντήσει από κοντά τις γιαγιάδες που προτάθηκαν για το Νόμπελ Ειρήνης. Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης «ανέβασε» στο Twitter μια φωτογραφία από τη συνάντησή του με τις γιαγιάδες την οποία και συνόδευσε με το παρακάτω σχόλιο: «Με τις γιαγιάδες που με την ανθρωπιά τους συγκίνησαν ολόκληρο τον κόσμο και έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες».

    kyriakos giagiades



    ΣΧΟΛΙΑ