• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ορυμαγδός στο Twitter με επίκεντρο τον Μάρδα-Το επικό tweet του Άδωνι


    Ένα τεράστιο πάρτι στήθηκε στα social media και κυρίως στο Twitter, εξαιτίας των δηλώσεων του υφυπουργού εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα περί προσφύγων-επενδυτών, αλλά και για το σχόλιο του περί αναζήτησης του σχεδίου στο… Google. Aπό το τρολλάρισμα δεν θα μπορούσε να λείψει βέβαια ούτε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κάλεσε τους πρόσφυγες να… επενδύσουν για να λάβουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

    Ο κ. Γεωργιάδης ανάρτησε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία από πρόσφατη διαφήμιση για το Τζόκερ και την αφιέρωσε στον κ. Μάρδα.

    Παραφράζοντας το μήνυμα της διαφήμισης, «άσε τον Θείο, πιάσε το Τζόκερ», ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε για τον  υφυπουργό Εξωτερικών: «Προσφυγικό: Άσε το τζόκερ, πιάσε τον Σύρο. Γίνε σύμβουλος επενδύσεων στην Ειδομένη».

    Το tweet του κ. Γεωργιάδη

    Τα ειρωνικά και καυστικά σχόλια δεν έλειψαν και από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων. «Επενδύουμε όλες μας τις ελπίδες σε David Copperfield μήπως κι εξαφανίσει τα βλήματα που κυβερνούν», είναι ένα από τα χιουμοριστικά tweets, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ένα άλλο: «Είμαστε η πρώτη χώρα παγκοσμίως που περιμένει τους επενδυτές να έρθουν κολυμπώντας #mardas #syriza».

    Σύμφωνα με έναν άλλο χρήστη, «δεν μπορουν να βρουν τους ελληνες φοροφυγαδες, αλλα βρισκουν τους πλουσιους προσφυγες στο Google», ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Ειδομένη,η silicon valley της Ελλαδας!».

    Μερικά από τα επίμαχα «τιτιβίσματα»

    mardas
     



    ΣΧΟΛΙΑ