• newsletter

    Ανασχηματισμός: Κατρούγκαλος, Σταθάκης και Κουρουμπλής εκτός


    ** Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για τον Γιώργο Παπανδρέου όμως εγώ τον θαυμάζω για δυο λόγους. Κρατιέται σε φόρμα με το τρέξιμο και την κωπηλασία ενώ ορισμένοι συνομίληκοί του δεν μπορούμε ούτε τα σκαλιά μέχρι το ρετιρέ να ανέβουμε. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι διόρισε γυναίκες υπουργούς. Άνθισε το Μαξίμου επί των ημερών του. Η αριστερή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα θυμίζει περισσότερο μουσουλμανική χώρα: άντρες και άντρες και άντρες.

    *Θυμήθηκα τους υπουργούς του Παπανδρέου με αφορμή μια συζήτηση στην οποία παραβρέθηκα χωρίς να συμμετέχω. Φίλη που επέστρεψε από την Κεφαλλονιά όπου πέρασε το Πάσχα, έλεγε ότι η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου αναλαμβάνει υπουργός Υγείας στον επικείμενο ανασχηματισμό. Καθόμασταν όρθιοι στον πάγκο του Dry στην πλατεία, πίνοντας prosecco και άκουγα με μεγάλο ενδιαφέρον τις φίλες μου να μιλούν για ανασχηματισμό. Λατρεύω τις γυναίκες που πολιτικολογούν, είναι δυναμικές και αποφασισμένες όταν βάλουν στο μάτι έναν άνδρα. Τέλος πάντων… Δεν το ήξερα ότι θα γίνει ανασχηματισμός και για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει κιόλας στην παρούσα φάση. Τα πρόσωπα δεν αλλάζουν τις πολιτικές. Στην παρέα έλεγαν ότι η πρώην βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ έχει ετοιμάσει το έδαφος από καιρό για την προσχώρηση στον ΣΥΡΙΖΑ. Έλεγαν ότι η Μαριλίζα επεδίωξε να πολιτευτεί με την Αριστερά και ότι είχε ζητήσει από την Λούκα Κατσέλη να τη φέρει σε επαφή με την Κουμουνδούρου.

     *Οι σύντροφοι χάλασαν το προξενιό της Μαριλίζας με τον Αλέξη ενώ ταυτόχρονα ορισμένοι διέδιδαν ότι θα προσχωρήσει στο Κίνημα του Παπανδρέου. Τελικά κάθισε στο σπίτι της περιμένοντας σαν καλό κορίτσι που είναι. Μεγάλη αρετή η υπομονή. Ήρθε λοιπόν η ώρα της επιστροφής. Βεβαίως για να προσχωρήσουν νέα πρόσωπα στο υπουργικό συμβούλιο, θα πρέπει να αδειάσουν μερικές καρέκλες, δηλαδή ορισμένοι να αδειάσουν τη γωνιά. Δεν τα πιστεύω αυτά που ακούω στα μπιστρό πάνω από ποτήρια με φυσσαλίδες οπότε σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη. Κατρούγκαλος, Σταθάκης έξω. Για τον Κουρουμπλή είπαν ότι θα εκδιωχτεί επειδή παίζει προσωπικά παιχνίδια και υποθέτω ότι τα παιχνίδια δεν είναι τρίλιζα. Αναφέρθηκαν επίσης στον υμνητή της μετριότητας, τον Αριστείδη που εχθρεύεται την αριστεία.

     ** Αλλάζω θέμα για να αναφερθώ στη μαγεία του ανθρώπινου αγγίγματος. Το χέρι είναι που κάνει τη διαφορά. Το λέω για τους νεότερους που είναι ορμητικοί και δεν αρχίζουν τη διαδικασία όπως πρέπει. Το έμπειρο χέρι δίνει προβάδισμα σε ελληνική αλλαντοβιομηχανία. Δεν ξέρω πού πήγε το μυαλό σας εντούτοις ήθελα να επαινέσω την Creta Farm υπέγραψε συμφωνία ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ). Η Creta Farms θα αποτελέσει το πρώτο ελληνικό παράδειγμα του χρηματοδοτικού βραχίονα του Επενδυτικού Σχεδίου για την Ευρώπη.

    Mια ιδέα έκανε την Creta Farm μοναδική στον κόσμο και την μετέτρεψε σε έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους επιχειρήσεων «Eν Eλλάδι». Για την παρασκευή των αλλαντικών το ζωικό λίπος αφαιρείται χειρονακτικά και αντικαθίσταται με παρθένο ελαιόλαδο. Η καινοτομία λοιπόν είναι στο χέρι και χάρη στο χέρι η ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία του Κωνσταντίνου Δομαζάκη έλαβε το γενναίο δάνειο.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/ti-tha-legate-gia-mia-xenagisi-sta-palatia-tou-vromikou-chrimatos-sto-londino/44298

    Διαβάστε επίσης:

    http://www.mononews.gr/ti-anaferi-i-nea-egkiklios-gia-ti-nea-misthologia-sto-dimosio/44299

     



    ΣΧΟΛΙΑ