• Πολιτική

    Άρθρο Ε. Αγαπηδάκη: Καρανίκα αγόρι μου, άκου

    • Contributor
    Eιρήνη Αγαπηδάκη

    Ειρήνη Αγαπηδάκη


    Καρανίκα αγόρι μου, μιας και δεν σου έκαναν τα συντρόφια την τιμή να σε στείλουν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και είσαι αναγκασμένος να διαβάζεις αυτά που γράφουμε, κάνε μου μια χάρη κι εγώ σου έχω δωράκι!

    Πες σε παρακαλώ στο Αφεντικό σου (όχι τον Παππά, τον άλλο) ότι στην ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος, όχι της Πλατείας – του άλλου αυτού που θέλατε να είστε κάθε λέξη και καταντήσατε να είστε τα αποκόμματα (ναι, ναι, σε αυτό το 120); Σ’ αυτό που λες, γράφει:

    3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
    4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των iEλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    “Δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο”.

    Τόνισε το αυτό σε παρακαλώ στο Αφεντικό σου και πες του ότι δε θα του επιτρέψουμε να μας κάνει Burundi*.

    Και για να δεις τι καλή που είμαι, θα σου πω ένα τσιτάτο να το βάλεις στην επόμενη ομιλία του στη Βουλή, να σπάσει το κοντέρ:

    “Τα παιδία παίζει”, Ρουσσώ.

    * Burundi, failed state: 85% των πολιτών αυτού του μικρού Αφρικανικού έθνους ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Το Ακαθάριστο κατά κεφαλήν Εγχώριο Προϊόν είναι μόλις 600$.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι ο Καρανίκας δέχεται άδικες επιθέσεις από τα ΜΜΕ και τα social media

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Αγαπηδάκη: Πρέπει κάποιος να θυμίσει στον Τσίπρα ότι ψηφίστηκε για Πρωθυπουργός, όχι για γελωτοποιός

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036



    ΣΧΟΛΙΑ