ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άρωμα… ανανέωσης στο Μέγαρο Μαξίμου καθώς ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να αλλάξει διακόσμηση και ξεκίνησε από τους πίνακες. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανάρτησε ο ίδιος στο Instagram ο πρωθυπουργός προτίμησε να «κατεβάσει» πίνακα που Βολανάκη για να τον αντικαταστήσει με έναν Τέτση. Πιο συγκεκριμένα, στο εσωτερικού του Μεγάρου Μαξίμου βρίσκεται από χθες Δευτέρα το τελευταίο έργο του Παναγιώτη Τέτση «Ύδρα 1», ενώ ο πίνακας του Βολανάκη «Ναυμαχία της Σαλαμίνας» θα εκτεθεί στο κοινό.
«Ένας καινούργιος πίνακας κοσμεί από σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου. Η «Υδρα Ι», τελευταίος πίνακας του Παναγιώτη Τέτση, αντικατέστησε τη «Ναυμαχία της Σαλαμίνας», του Κωνσταντίνου Βολανάκη, ενός από τους σπουδαιότερους Έλληνες ζωγράφους, προκειμένου να εκτεθεί στο ευρύ κοινό. #ζωγραφική #τετσης #βολανακης #πολεμικοναυτικο #ιδρυμα_θεοχαρακη #μαξιμου #αθηνα», γράφει το σχόλιο της ανάρτησης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού- Εντοπίστηκαν 4 κινητά τηλέφωνα
- Η δήλωση Τραμπ για την επίθεση σε αμερικανούς στη Συρία: Θα ανταποδώσουμε
- Συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης Γαλλίας-Κύπρου θα υπογράψουν τη Δευτέρα στο Παρίσι ο Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Εμανουέλ Μακρόν
- Παρουσία Δαβάκη στις εκδηλώσεις για την 82η επέτειo μνήμης του Ολοκαυτώματος στα Καλάβρυτα


