• Πολιτική

    Αρνητικός στην COVID -19 ο Δένδιας – Σε προληπτική καραντίνα ο Φραγκογιάννης

    • NewsRoom
    Δένδιας από τη Διεθνή Διάσκεψη για τη Λιβύη στο Παρίσι: Η Ελλάδα παρούσα στις εξελίξεις

    Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας


    Αρνητικό βγήκε το τεστ για τον κορονoϊό του υπουργού Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, ωστόσο, ο ίδιος θα παραμείνει σε προληπτική καραντίνα.

    Ο κ. Δένδιας, σε ανάρτησή του στο Twitter, ευχαριστεί για το ενδιαφέρον για την υγεία του και γνωστοποιεί πως το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε είναι αρνητικό. «Ευχαριστώ για το τεράστιο ενδιαφέρον για την υγεία μου και τα μηνύματα, αλλά το αποτέλεσμα του rapid test στο οποίο υποβλήθηκα ήταν αρνητικό και, σύμφωνα με αυτό, δεν έχω προσβληθεί από τον Covid-19. Θα παραμείνω σε ‘καραντίνα’ για προληπτικούς λόγους», αναφέρει στην εν λόγω ανάρτηση.

    Παράλληλα, σε προληπτική καραντίνα τέθηκε μετά τον Νίκο Δένδια και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης, καθώς συναντήθηκε με άτομο, το οποίο διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, πρόκειται για τον Έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να είδε μια σειρά υπηρεσιακών παραγόντων.

    Πάντως, ο Νίκος Δένδιας υποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τον πρόεδρο της Αιγύπτου, Aμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας, και είχε συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

    Διαβάστε επίσης:

    Σε καραντίνα ο Νίκος Δένδιας – Ήρθε σε επαφή με κρούσμα

    Μητσοτάκης: Οι ελληνο-αιγυπτιακές σχέσεις παράδειγμα για την ειρηνική συνύπαρξη στην Μεσόγειο

    Επιδότηση 12.000 ευρώ για ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Αστυπάλαια – Τιμές κόστους από την Volkswagen

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ