• Πολιτική

    Αρνείται η Χρυσοβελώνη πως πήρε διπλό μισθό

    • NewsRoom

    Μαρίνα Χρυσοβελώνη


    Στη διάψευση των κατηγοριών περί διπλών μισθών προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απαντώντας στα όσα ανέφεραν με σχετική επερώτηση οι βουλευτές του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς και Γρηγόρης Ψαριανός.

    Με δήλωσή της η Μαρίνα Χρυσοβελώνη υποστηρίζει ότι ουδέποτε έλαβε κάποιο ποσό που να αφορά τη θέση α του προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας.

    Πιο αναλυτικά η δήλωση της κυρίας Χρυσοβελώνη, μέσω του γραφείου Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών:

    «Σε σχέση με δημοσιεύματα που αφορούν αναπαραγωγή του ερωτήματος βουλευτών του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για τη μισθοδοσία της Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Μ. Χρυσοβελώνη ως Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας (ΕΣΟΑ), ενημερώνουμε πως η Υφυπουργός όχι μόνο δεν λαμβάνει διπλό μισθό, αλλά ουδέποτε έλαβε οποιοδήποτε ποσό, μισθό ή άλλη παροχή που να αφορά τη θέση αυτή».

    Υπενθυμίζεται πως οι δύο βουλευτές του Ποταμιού είχαν καταγγήλλει πως με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Μεταφορών και Οικονομικών, τον Σεπτέμβριο του 2018, ορίστηκε μηνιαία αποζημίωση για τη συγκεκριμένη, μέχρι τότε άμισθη θέση, ύψους 1880 ευρώ καθαρά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μαυρωτάς και Ψαριανός «καρφώνουν» την Χρυσοβελώνη για τους χρυσούς της μισθούς



    ΣΧΟΛΙΑ