• Πολιτική

    Μ. Χρυσοβελώνη: Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ το πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ

    Μαρίνα Χρυσοβελώνη


    Μία ακόμα μεταγραφή από τους ΑΝΕΛ ολοκληρώνεται για τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς όπως ανακοίνωση η ίδια η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5, θα είναι υποψήφια με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα στις εθνικές εκλογές.

    «Είμαι διατεθειμένη να πάω απ’ άκρη σ’ άκρη, σε όλη την Μαγνησία, πρώτα και κύρια για να υποστηρίξω το έργο αυτής της κυβέρνησης, η οποία δικαιούται μια τετραετία ακόμη και στη συνέχεια για το δικό μου σταυρό. Είμαι διατεθειμένη να το κάνω, είμαι σίγουρη ότι όλοι θα το κάνουν και είμαι βέβαιη ότι οι πολίτες θα εκτιμήσουν τα δεδομένα διαφορετικά», ανέφερε το πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ και υπουργός της συγκυβέρνησης.

    Η κ. Χρυσοβελώνη τόνισε πως «το κριτήριο στις εθνικές εκλογές είναι διαφορετικό από τις ευρωεκλογές ή τις αυτοδιοικηκιτικές εκλογές».

    «Επειδή ακούω από χθες το «βάφτηκε η Ελλάδα μπλε», στην όση εμπειρία διαθέτω, πόσο χρώματα έχει αλλάξει ο χάρτης της Ελλάδας; Ας τα αφήσουμε αυτά, ας μιλήσουμε με όρους πολιτικούς κι από εδώ και στο εξής ας αντιπαρατεθούμε με βάση τα προγράμματα και μόνο. Ο κ. Μητσοτάκης, έχει προαναγγείλει τι Ελλάδα οραματίζεται. Έχει προαναγγείλει την κατάργηση της δημόσιας υγείας, την κατάργηση του δώρου Χριστουγέννων, την περικοπή των συντάξεων, την επταήμερη εργασία, το ασφαλιστικό τύπου Πινοσέτ και επιφυλάσσει και στις γυναίκες την εργασία από το σπίτι, όταν ολόκληρη η Ευρώπη κάνει τεράστιες προσπάθειες για το πώς οι γυναίκες θα έχουν ισότιμη πρόσβαση στην εργασία με τους άντρες», δήλωσε η κα Χρυσοβελώνη.

    Υπενθυμίζεται πως η κα Χρυσοβελώνη είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει τον Πάνο Καμμένο όταν αυτός επέλεξε να αποχωρήσει από την κυβέρνηση λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών, προκειμένου να διατηρήσει την καρέκλα της στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.



    ΣΧΟΛΙΑ