ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πρώτο “άκυρο” του Αρείου Πάγου για την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου είναι για το κόμμα των Πρόδρομου Εμφιετζόγλου -Κωνσταντίνου Μπογδάνου.
Ομόφωνα η Ολομέλεια του Α1 Τμήματος “έκοψε” τη συμμετοχή του κόμματος «Πατριωτική Ένωση» στις εκλογές, αφού ακύρωσε και το όνομα και το έμβλημα του.
Οι ανώτατοι δικαστές έκριναν προσφυγή του κόμματος ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» -ΕΛΛ. ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι κύριοι Μπογδάνος- Εμφιετζόγλου του «έκλεψαν» το όνομα.
Ο Αρειος Πάγος έκρινε ομόφωνα πως δικαιούχος του ονόματος είναι το προφεύγον κόμμα.
Επιπλέον κρίθηκε πως το σύμβολο της « Πατριωτικής Ένωσης» (το αστέρι της Βεργίνας) είναι εθνικό σύμβολο που εκ του νόμου, απαγορεύεται η χρήση του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Marfin: Επιστρέφει στην Ελλάδα η 46χρονη που κατηγορείται για τον εμπρησμό – Δηλώνει αθώα
- Δήμας: Η Ελλάδα επενδύει σε υποδομές αεροναυτιλίας την επόμενη δεκαετία
- Δημοσκόπηση Alco: Ανεβαίνει στο 24,6% η ΝΔ, ενισχύεται και η ΕΛΑΣ με 15,3% – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ αλλά πέφτει
- Euronext: Ανανεώνουν την «ψήφο εμπιστοσύνης» οι ξένοι οίκοι – Ισχυρό παραμένει το story των ελληνικών μετοχών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.