ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άρειος Πάγος για δίκη Τεμπών: Δεν αρμόζουν φαινόμενα δήθεν αγανακτισμένων που δεν έχουν σχέση με την υπόθεση – Να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους
Το πρώτο “άκυρο” του Αρείου Πάγου για την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου είναι για το κόμμα των Πρόδρομου Εμφιετζόγλου -Κωνσταντίνου Μπογδάνου.
Ομόφωνα η Ολομέλεια του Α1 Τμήματος “έκοψε” τη συμμετοχή του κόμματος «Πατριωτική Ένωση» στις εκλογές, αφού ακύρωσε και το όνομα και το έμβλημα του.
Οι ανώτατοι δικαστές έκριναν προσφυγή του κόμματος ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» -ΕΛΛ. ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι κύριοι Μπογδάνος- Εμφιετζόγλου του «έκλεψαν» το όνομα.
Ο Αρειος Πάγος έκρινε ομόφωνα πως δικαιούχος του ονόματος είναι το προφεύγον κόμμα.
Επιπλέον κρίθηκε πως το σύμβολο της « Πατριωτικής Ένωσης» (το αστέρι της Βεργίνας) είναι εθνικό σύμβολο που εκ του νόμου, απαγορεύεται η χρήση του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Tις συνέπειες μιας ενδεχόμενης αύξησης στα $200 το βαρέλι μελετά το επιτελείο Τραμπ
- Νέος κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ από 1η Απριλίου – Ποιοι κερδίζουν και ποια επιδόματα αυξάνονται
- «Πονοκέφαλος» για τους υπερπλούσιους: Πώς παραδίδεται μία Ferrari σήμερα στην Μέση Ανατολή; Εκτοξεύονται τα κόστη
- Στέλιος Ηλιάκης (Sleed): Η επανάσταση του AI ξεκινά μέσα από τις ομάδες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.