ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν στοιχειοθετείται μεροληψία από τις 3 αρεοπαγίτισσες σε βάρος του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη έκρινε ομόφωνα η Ολομέλεια του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου και απέρριψε το αίτημα του να εξαιρεθούν τα 3 μέλη από τη σύνθεση που θα κρίνει εάν το Εθνικό Κόμμα Έλληνες θα συμμετάσχει στις εκλογές.
Στο αίτημα που υπέγραψε ο δηλωμένος ως νέος αρχηγός των Ελλήνων του Κασιδιάρη γινόταν αναφορά σε δημοσιεύματα στα οποία υπήρχε ο ισχυρισμός ότι οι τρεις δικαστές συναντήθηκαν και ετοίμασαν, προ διάσκεψης, το σκεπτικό της μη ανακήρυξης των Ελλήνων ως υποψήφιο κόμμα.
Ή Ολομέλεια του εκλογικού τμήματος έχει ήδη αρχίσει τη διάσκεψη της για να κρίνει εάν το κόμμα Κασιδιάρη και συνολικά τα 50 που δήλωσαν συμμετοχή, έχουν τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο νόμος.
Ήδη, από τις αποφάσεις επί των προσφύγων των προηγούμενων ημερών, είναι γνωστό ότι 3 εξ αυτών θα τεθούν εκτός εκλογικής διαδικασίας.
Αργά το βράδυ της 2ας Μαΐου (οπωσδήποτε πριν από τα μεσάνυχτα) αναμένεται η ανακήρυξη των κομμάτων.
Διαβάστε επίσης
Κόμμα Κασιδιάρη: Ζητά να εξαιρεθούν 3 δικαστές από το εκλογικό Τμήμα του Αρείου Πάγου
Άρειος Πάγος: Yλικό τεκμηρίωσης 300 σελίδων για το κόμμα Κασιδιάρη από τη ΝΔ – Δείτε το υπόμνημα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Warner Bros. Discovery: Προς απόρριψη η προσφορά της Paramount λόγω χρηματοδότησης και όρων
- Νίκος Πλακιάς: Από εδώ και πέρα η Καρυστιανού θα κρίνεται ως πολιτικό πρόσωπο και όχι ως συγγενής
- Wall Street: Πτώση 300 μονάδων για τον Dow Jones μετά τα στοιχεία για την αγορά εργασίας
- Πετρέλαιο: Βουτιά κάτω από τα 55 δολάρια για το WTI