ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν στοιχειοθετείται μεροληψία από τις 3 αρεοπαγίτισσες σε βάρος του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη έκρινε ομόφωνα η Ολομέλεια του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου και απέρριψε το αίτημα του να εξαιρεθούν τα 3 μέλη από τη σύνθεση που θα κρίνει εάν το Εθνικό Κόμμα Έλληνες θα συμμετάσχει στις εκλογές.
Στο αίτημα που υπέγραψε ο δηλωμένος ως νέος αρχηγός των Ελλήνων του Κασιδιάρη γινόταν αναφορά σε δημοσιεύματα στα οποία υπήρχε ο ισχυρισμός ότι οι τρεις δικαστές συναντήθηκαν και ετοίμασαν, προ διάσκεψης, το σκεπτικό της μη ανακήρυξης των Ελλήνων ως υποψήφιο κόμμα.
Ή Ολομέλεια του εκλογικού τμήματος έχει ήδη αρχίσει τη διάσκεψη της για να κρίνει εάν το κόμμα Κασιδιάρη και συνολικά τα 50 που δήλωσαν συμμετοχή, έχουν τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο νόμος.
Ήδη, από τις αποφάσεις επί των προσφύγων των προηγούμενων ημερών, είναι γνωστό ότι 3 εξ αυτών θα τεθούν εκτός εκλογικής διαδικασίας.
Αργά το βράδυ της 2ας Μαΐου (οπωσδήποτε πριν από τα μεσάνυχτα) αναμένεται η ανακήρυξη των κομμάτων.
Διαβάστε επίσης
Κόμμα Κασιδιάρη: Ζητά να εξαιρεθούν 3 δικαστές από το εκλογικό Τμήμα του Αρείου Πάγου
Άρειος Πάγος: Yλικό τεκμηρίωσης 300 σελίδων για το κόμμα Κασιδιάρη από τη ΝΔ – Δείτε το υπόμνημα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βουλή: Την άρση της βουλευτικής ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας
- Μητσοτάκης και Δένδιας εγκαινίασαν το νέο κέντρο Κυβερνοάμυνας – Δωρεά του Ιδρύματος «Αθανάσιος Λασκαρίδης»
- THEON: Νέες παραγγελίες €70 εκατ. και επιτάχυνση ανάπτυξης στον αμυντικό τομέα
- Μνημόνιο Συνεργασίας Παπαστράτος – ΟΠΑ στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας FutuReady Greece
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.