ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την αρχή κάνουν οι συνταξιούχοι, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν στις 10:00 στην πλατεία Κοτζιά για να διαδηλώσουν ενάντια στις μειώσεις, την κατάργηση του ΕΚΑΣ και τη μείωση του αφορολόγητου.
Μισή ώρα αργότερα, έχουν δώσει ραντεβού έξω από τα γραφεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, τα μέλη της ομοσπονδίας που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ ΔΕΗ 0,00%. Ακολούθως θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, όπου κορυφώνεται σήμερα η συζήτηση του επίμαχου νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.
Υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση του ΕΣΥ καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, που πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της 1ης ΥΠΕ, στην οδό Ζαχάρωφ στους Αμπελοκήπους.
Για τη διευκόλυνση των εργαζομένων, η ΠΟΕΔΗΝ έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 15:00 για την Αττική, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα έχει κηρυχθεί 24ωρη απεργία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι αλλάζει στους μισθούς για «ντελιβεράδες» και εργαζόμενους σε αλυσίδες εστίασης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eurostat: Σε συνθήκες ακραίας φτώχειας το 21% των Ελλήνων- «Έχουμε όμως πλεονάσματα»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πεντάωρη στάση εργασίας σήμερα στα τρόλεϊ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Dua Lipa δηλώνει «ευγνώμων» για την κοσοβάρικη υπηκοότητα που έλαβε
- Μητσοτάκης: Σημαντική ψήφος εμπιστοσύνης η πρόταση εξαγοράς του Χρηματιστηρίου
- Παλαιό Φάληρο: Στα δικαστήρια σήμερα η μητέρα της 3χρονης – Κατηγορείται για τη δολοφονία της
- Με εντολή Κικίλια εντατικοποιούνται οι έλεγχοι πυρασφάλειας στα πλοία
