• Πολιτική

    Απόστολος Γκλέτσος: Απειλεί με παραίτηση αν τα Σκόπια ονομαστούν Μακεδονία

    • NewsRoom
    Γκλέτσος

    Απόστολος Γκλέτσος


    Την παραίτησή του πρόκειται να υποβάλλει ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, σε περίπτωση που στην ονομασία των Σκοπίων εμπεριέχεται ο όρος «Μακεδονία». Αυτό είχε δηλώσει ο Απόστολος Γκλέτσος στο παρελθόν, ωστόσο όπως φαίνεται συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

    Με ανακοίνωσή του, ο ίδιος δηλώνει πεπεισμένος ότι ξένα κέντρα εξουσίας πιέζουν τους Έλληνες πολιτικούς να δεχτούν την συνθέτη ονομασία και η παραίτηση του αντιπολιτεύεται τα κέντρα αυτά, ενώ «με το ίδιο ηθικό» πρόκειται να συνεχίσει τον προεκλογικό του αγώνα.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    «Σαφέστατα ισχύει η δήλωσή μου ότι εάν τελικά περάσει το όνομα των Σκοπίων με συνθετικό τη λέξη Μακεδονία, θα παραιτηθώ από τα καθήκοντά μου από το Δήμο Στυλίδας. Είμαι πεπεισμένος, ότι κανείς Έλληνας πολιτικός δεν επιθυμεί πραγματικά να συμβεί αυτό. Καταλαβαίνω ότι ξένα κέντρα, παράκεντρα εξουσίας πιέζουν αφόρητα γι’ αυτό. Η παραίτησή μου λοιπόν ειρηνικά και ταπεινά αντιπολιτεύεται αυτά τα κέντρα και όχι το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Βεβαίως με το ίδιο ηθικό συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=393617791204472&id=100016687629405

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απόστολος Γκλέτσος: Βούτηξε για τον Σταυρό και μετά έβαλε τις φωνές (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναποφάσιστος ο Λυκούδης για τη συμφωνία των Πρεσπών: Δεν ψηφίζω «όχι», δεν έχω αποφασίσει «ναι» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας: Απευθύνει κάλεσμα για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα



    ΣΧΟΛΙΑ