• newsletter

    Αποσύρει η κυβέρνηση την ρύθμιση για τις offshore πολιτικών και βουλευτών; Σάλος μετά το δημοσίευμα της Αυγής

    • NewsRoom

    Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας


    Φήμες θέλουν την κυβέρνηση να αποσύρει ή να προχωρά σε αλλαγές στην ρύθμιση, η οποία επιτρέπει σε υπουργούς και βουλευτές να συμμετέχουν σε offshore εταιρείες με αποτέλεσμα ουσιαστικά να άρει το αξιόποινο και πολλοί πολιτικοί με τέτοιες επιχειρήσεις να… ξεγλιστρούν.

    Με έντονα επικριτικό ύφος ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ κυκλοφόρησε σήμερα και η εφημερίδα “Αυγή” που φαίνεται να προκάλεσε αναταραχές στο κυβερνών κόμμα με τον πρωτοσέλιδο τίτλο «Οφσάιντ με τις Offshore», ζητώντας την άμεση απόσυρση της επίμαχης ρύθμισης, που σύμφωνα με το δημοσίευμα αποτελεί «κοινωνική πρόκληση».

    Επίκαιρη επερώτηση για τη ρύθμιση περί offshore κατέθεσε χθες Δευτέρα η σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ζητώντας την κατάργηση της επίμαχης διάταξης και εξηγήσεις από την κυβέρνηση.

    Η διάταξη πέρασε αφού εντάχθηκε στο τελευταίο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της πρώτης αξιολόγησης, που αριθμούσε 7.500 σελίδες και συζητήθηκε στην Ολομέλεια για δύο ημέρες.

    Διαβάστε ακόμα

    http://www.mononews.gr/diochnoun-tis-diikisis-100-epichiriseon-i-trapezites-echoun-ta-lefta-exo-ke-arnounte-na-ta-feroun-enimerosi-ton-ikonomikon-isangeleon/49656



    ΣΧΟΛΙΑ