ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απορρίφθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας το αίτημα αποφυλάκισης του Ηλία Κασιδιάρη.
Ο τέως βουλευτής στο αίτημά του επικαλούνταν πέρα από την έκτιση των 3/5 της ποινής του, την άριστη διαγωγή του στις φυλακές και ότι δεν είναι επικίνδυνος για να τελέσει νέα αδικήματα, αναφέρει ο ιστότοπος Lamia Report.
Ανάλογο αίτημα είχε καταθέσει και στις 26 Απριλίου με τη συμπλήρωση του προβλεπόμενου χρόνου στη φυλακή.
Διαβάστε επίσης
Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι κατά αστυνομικού στο Παρίσι
ΠΑΕ Ηρακλής: Ολοκληρώνεται η μεταβίβαση στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η εμφάνιση του Mika Häkkinen και το ζωντανό showrun με το showcar της McLaren και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna
- Γιώργος Μαζωνάκης: Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του σύμφωνα με τον ιατροδικαστή
- Yalco: Από τα -€46,8 εκατ. ίδια κεφάλαια στα +€5,20 εκατ. η καθαρή θέση – Βελτίωση κατά €52 εκατ.
- Υπουργείο Δικαιοσύνης: Αναβαθμίζονται τα Δικαστήρια της Άμφισσας με έργο 2,24 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.