• Πολιτική

    Αποκάλυψη βόμβα από Τόσκα: Έστειλαν φάκελο με τρεις σφαίρες στον Κοτζιά

    • NewsRoom
    Τόσκας

    Νίκος Τόσκας, πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη


    Σε μια αποκάλυψη σοκ προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. Ο  κ. Τόσκας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, είπε ότι ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, έλαβε απειλητική επιστολή με το μήνυμα «έχουμε τρεις σφαίρες για σένα». Ο κ. Τόσκας έκανε λόγο μίλησε για απειλές τόσο κατά του Νίκου Κοτζιά όσο και εναντίον της οικογένειάς του.

    «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα» αναφερόταν στην επιστολή που ελήφθη χθες και την οποία έχουν στα χέρια τους οι Αρχές» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε πόσο επικίνδυνο είναι να στέλνει κάποιος επιστολές επειδή δεν τους αρέσει ο τρόπος διαπραγμάτευσης. Προσπαθούμε να βρούμε στοιχεία για αυτούς που έστειλαν την επιστολή. Ηδη έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές για να βρεθεί μια άκρη για αυτούς που προσπαθούν να δυναμιτίσουν ακόμη και το κλίμα της ειρηνικής διαδήλωσης».

    Αναφερόμενος στα μέτρα της αστυνομίας είπε πως «έχουν δοθεί εντολές στην Αστυνομία ώστε να ληφθούν όλα τα μέτρα για να είναι όσο το δυνατόν πιο ήρεμη η συγκέντρωση. Ευελπιστώ ότι και οι διοργανωτές θα πάρουν τα μέτρα τους για να απομονώσουν τα ακροδεξιά στοιχεία».

    Κληθείς να σχολιάσει τις ανακοινώσεις του Ρουβίκωνα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε ότι «γίνεται μια προσπάθεια μετά από 25 χρόνια βαλτώματος ενός προβλήματος να λυθεί ένα ζήτημα, το υπουργείο Εξωτερικών κάνει τις διαπραγματεύσεις κάτω από τις κατευθύνσεις του πρωθυπουργού και το κύριο κλίμα δεν καθορίζεται από τους ακραίους της μιας πλευράς ή της άλλης ή από τις επιστολές».

    Η υπόθεση προξενεί σειρά ερωτηματικών, καθώς την ίδια ώρα κορυφώνεται ο διπλωματικός πυρετός για το Σκοπιανό, ενώ ανησυχία επικρατεί και για το «μακεδονικό» συλλαλητήριο της Κυριακής.

    Στην Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη σημάνει συναγερμός και οι αρμόδιες υπηρεσίες αναζητούν τους αποστολείς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ντόρα Μπακογιάννη: Αν απειλήσει ξανά ο Ρουβίκωνας, θα πάω κι εγώ στο συλλαλητήριο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εισαγγελική παρέμβαση για τις απειλές του Ρουβίκωνα ενόψει συλλαλητηρίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκίνησε τις απειλές ο Ρουβίκωνας: «Θα χυθεί αίμα την Κυριακή στο συλλαλητήριο»



    ΣΧΟΛΙΑ