ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε σήμερα σε κλίμα ηρεμίας και με εξαιρετικά χαμηλή συμμετοχή, περίπου 7,5% η διαδικασία επαναληπτικής εκλογής στο 33ο εκλογικό τμήμα Αθηνών στα Εξάρχεια, επί της οδ. Κωλέττη, όπου εκλάπη η κάλπη στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία το υπουργείο Εσωτερικών, επί 545 εγγεγραμμένων, ψήφισαν 39 εκ των οποίων ήταν έγκυρα: 38, λευκά: 0, άκυρα: 1.
Ειδικότερα η κατανομή είναι ως εξής: η ΝΔ έλαβε 15 ψήφους, ο ΣΥΡΙΖΑ 6, το ΚΙΝΑΛ: 8, η Χρυσή Αυγή 2, το ΚΚΕ 3, η Ελληνική Λύση 1, το ΜΕΡΑ25 1, η Δημιουργία Ξανά 1 και η Πλεύση Ελευθερίας 1.
Σημειώνεται ότι η επανεκλογή κρίθηκε αναγκαία μετά την κλοπή της κάλπης από το συγκεκριμένο τμήμα που διέπραξαν άγνωστοι την περασμένη Κυριακή λίγα λεπτά πριν τις 7 μμ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΕΑ: Μόνιμη παθογένεια οι διακοπές ρεύματος – Απαιτούνται θεσμικές λύσεις τώρα
- Μελέτη Alpha Bank: Η στεγαστική κρίση, ο σφυγμός της αγοράς και το «ελληνικό παράδοξο»
- Η Kraft Heinz «παγώνει» το σχέδιο διάσπασης – Πτώση 5% για τη μετοχή
- Τράπεζα Ηπείρου: Βασικός μέτοχος ο Πήτερ Νομικός – Εγκρίθηκε ΑΜΚ 30 εκ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.