• Πολιτική

    Απίστευτες απειλές Ρουβίκωνα στην Ουρανία Καϋμενάκη: Αν συμμετάσχεις σε άλλο πλειστηριασμό θα… (video)

    • NewsRoom


    Επίθεση από ομάδα μελών του Ρουβίκωνα δέχθηκε το συμβολαιογραφείο της Ουρανίας Καϋμενάκη το οποίο, όπως σχολιάζουν τα μέλη της ομάδας, συμμετέχει σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, για λογαριασμό της Eurobank.

    Με καλυμμένα τα πρόσωπά τους οι άνθρωποι του Ρουβίκωνα περιέλουσαν με αλατόνερο τους υπολογιστές της εταιρίας, ενώ ένας εξ αυτών προειδοποίησε την συμβολαιογράφο πως θα χρειαστεί να αλλάξει το όνομα και τη διεύθυνση του γραφείου.

    Συγκεκριμένα το μέλος του Ρουβίκωνα που φέρεται να είναι ο αρχηγός στη συγκεκριμένη επιχείρηση της λέει: «Ξέρουμε πως φοβάσαι και πως θες να αλλάξεις όνομα και διεύθυνση. Σου συνιστούμε να το κάνεις. Όλοι συμβολαιογράφοι έχετε προειδοποιηθεί, θα έρθουν χειρότερα. Σου μιλάω πολύ ήρεμα τώρα, αλλά αν συμμετάσχεις σε άλλο πλειστηριασμό θα μιλήσουμε πολύ διαφορετικά».

    Δείτε το βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο

    Υπενθυμίζεται πως στις 10:05 μέλη της αναρχικής ομάδας του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο συμβολαιογραφείο της Ουρανίας Καϋμενάκη και προκάλεσαν φθορές σε ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστές και εκτυπωτές, τα οποία περιέλουσαν με αλατόνερο.

    «Σήμερα στις 10:05 πραγματοποίησαμε παρέμβαση στο συμβολαιογραφείο της Ουρανίας Καυμενάκη( Θεμιστοκλεους 42 2ορ όροφος ) που πληστιριάζει πρώτες κατοικίες για λογαριασμό της Eurobank και καταστρέψαμε ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστές και εκτυπωτές με αλατόνερο», ανέφερε ο Ρουβίκωνας σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο.

    Το υπουργείο Δικαιοσύνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση:

    Καταδικάζουμε απερίφραστα τη σημερινή επίθεση κουκουλοφόρων στο γραφείο συμβολαιογράφου εν ώρα καθήκοντος. Όπως κατ’ επανάληψη έχει τονίσει η κυβέρνηση καμία λαϊκή κατοικία δεν κινδυνεύει με πλειστηριασμό και σίγουρα δεν προστατεύεται με εγκληματικές ενέργειες εναντίον δημοσίων λειτουργών. Όσοι επιμένουν να υποστηρίζουν το αντίθετο μετερχόμενοι τέτοιες μεθόδους, παραπλανούν την κοινωνία και τελικά προστατεύουν μεγαλοοφειλέτες και στρατηγικούς κακοπληρωτές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ντου» του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο: Περιέλουσαν με αλατόνερο τους υπολογιστές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρατομήθηκαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εθελοντική αποκάλυψη εισοδημάτων: Γιατί το ΥΠΟΙΚ την νομιμοποίησε



    ΣΧΟΛΙΑ