• Πολιτική

    Απεταξάμην Δημάδη από την Εφημερίδα των Συντακτών!

    • NewsRoom


    Η Εφημερίδα των Συντακτών έσπευσε να αποδοκιμάσει τη στάση του συνεργάτη της και ανταποκριτή του Alpha, Θάνου Δημάδη, εκ των πρωταγωνιστών που περίφημου πια perouka_gate.

    Σε κείμενό της η διεύθυνση της εφημερίδας τονίζει πως θεωρεί υποχρέωσή της να ενημερώσει τους αναγνώστες της ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τις ενέργειες του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, “οι οποίες οδήγησαν στη σύλληψή του”.

    “Η εφημερίδα μας δεν είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων για τα σχέδια και τις κινήσεις του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, ο οποίος ενήργησε αποκλειστικά με την ιδιότητα του ανταποκριτή τηλεοπτικού σταθμού ή άλλου μέσου, και βέβαια δεν επρόκειτο ποτέ να αναθέσει τέτοιου είδους ‘αποστολή’ σε δημοσιογράφο που συνεργάζεται μαζί της”, ξεκαθαρίζεται στο ίδιο κείμενο, όπου στηλιτεύεται με τον πλέον αυστηρό τρόπο η … έμπνευση του Θάνου Δημάδη.

    “Η ερευνητική δημοσιογραφία την οποία ασκεί, εκτός των άλλων, η Εφ.Συν. δεν έχει καμία σχέση με γελοίες μεταμφιέσεις και πλαστογραφίες, οι οποίες δύσκολα μπορούν να συγκαλύψουν τις ολοφάνερες πολιτικές σκοπιμότητες που βρίσκονται πίσω από τέτοιες ‘επιχειρήσεις”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

    Γι αυτό, ξεκαθαρίζει η Εφημερίδα των Συντακτών, είναι σαφής η πλήρης αποδοκιμασία τους και συνοδεύει το κείμενο με τη σχετική ανάρτηση του Νίκου Παππά για το θέμα.

    H Εφημερίδα δεν παραλείπει να σημειώσει επίσης ότι σε βάρος των δύο πρωταγωνιστών του επεισοδίου (Θάνου Δημάδη και Δημήτρη Σουλτογιάννη)  αναμένεται να ασκηθεί δίωξη για πλαστογραφία, καθώς όπως αναφέρει (επικαλούμενη το σχετικό τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου) μεταξύ άλλων, πλαστογράφησαν την υπογραφή συνεργάτη του κ. Παππά στο ξενοδοχείο Westin Grand Central και χρέωσαν μικρογεύμα στο δωμάτιό του.

    Αξιοσημείωτα τέλος είναι και τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από το κείμενο της Εφημερίδας για το θέμα :

    • “Η εφημερίδα μας δεν είχε ενημερωθεί….. ενήργησε αποκλειστικά με την ιδιότητα του ανταποκριτή τηλεοπτικού σταθμού ή άλλου μέσου”

      Το “άλλο μέσο” είχε ενημερωθεί;

    • Avatar

      Αν δεν τον απολύσετε χθες κιόλας, θα φαίνεστε ακόμη κι αν δεν είστε, μέσα στο παιχνίδι της προπαγάνδας.
      Μεγάλη ντροπή!

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/ta-mesa-kinonikis-diktiosis-gia-peroukagate/75083

     



    ΣΧΟΛΙΑ