ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σκληρή σύγκρουση κυβέρνησης – ΝΔ με επίκεντρο πλέον την οικογένεια Τσίπρα. «Η τεχνική εταιρεία ΔΙΟΔΟΣ της οικογένειας Τσίπρα επιχείρησε να πάρει το 2012 ένα δημόσιο έργο ύψους 1.1 εκ ευρώ με πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα. Και γι’ αυτό, το 2015, ο αδελφός του Πρωθυπουργού Δημήτρης Τσίπρας παραπέμφθηκε σε δίκη», τονίζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.
«Τον Αύγουστο του 2016 ο νόμος Παρασκευόπουλου άλλαξε νύχτα, προκειμένου να μην εξεταστεί επί της ουσίας η υπόθεση του κ. Δημήτρη Τσίπρα από το δικαστήριο» προσθέτει και καταλήγει: «Η Νέα Δημοκρατία ζητά απαντήσεις για τα πραγματικά περιστατικά».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις – Που θα βρέξει
- Τραπεζικές συναλλαγές: Κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ η απάτη στην Ελλάδα το 2024
- Πώς θα γυρίσουν σε ευρώ τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο – Τα περιουσιακά κριτήρια που «ξεκλειδώνουν» μικρότερες δόσεις και σταθερό επιτόκιο
- Νέος γύρος απαγορεύσεων εισόδου στις ΗΠΑ: Στο στόχαστρο επτά ακόμη χώρες και οι Παλαιστίνιοι