• Πολιτική

    Απάντηση Πέτσα στον Τσίπρα: Είτε θα διαγράψει τον Παππά, είτε θα αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους

    Στέλιος Πέτσας, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών


    Απάντηση στις δηλώσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, από το Μεσολόγγι γύρω από τις αποκαλύψεις στην προανακριτική επιτροπή έδωσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

    Ο κ. Πέτσας ανέφερε πως  «οκ. Τσίπρας αντί να απαντήσει επί της ουσίας και να αποβάλει τον κ. Παππά, πέταξε την μπάλα στην εξέδρα».

    «Ας μην έχει όμως αυταπάτες. Έχει μόνο δύο επιλογές. Είτε θα διαγράψει τον κ. Παππά, είτε θα αναλάβει την ευθύνη του παρακράτους. Περιμένουμε την απάντησή του», συνέχισε ο κ. Πέτσας. «Το θέμα δεν κλείνει. Θα θέτουμε συνεχώς τον κ. Τσίπρα προ των ευθυνών του», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε «καλύψει» τόσο τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο όσο και τον Νίκο Παππά, υποστηρίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ανασύρει από το συρτάρι πρακτικές πρακτόρικες, μαφιόζικες, μια σκανδαλολογία ανύπαρκτων σκανδάλων», προκειμένου να «καλύψει το μεγάλο σκάνδαλο στη χώρα» το οποίο σύμφωνα με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ  είναι ότι «παρέλαβε 37 δισεκατομμύρια ευρώ από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στα δημόσια Ταμεία και έχει οδηγήσει την ελληνική οικονομία σε μια εφιαλτική προοπτική».



    ΣΧΟΛΙΑ