• Πολιτική

    Απάντηση Μαλέλη στους «πανηγυρισμούς» του Ν. Παππά: «Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν»

    • NewsRoom
    Μαλέλης

    Σταμάτης Μαλέλης


    Την απάντησή του στον Νίκο Παππά, προσθέτοντας τις απαραίτητες διευκρινίσεις για τα όσα είπε, έδωσε με ανάρτησή του στο Twitter, o Σταμάτης Μαλέλης, σχετικά με τους πανηγυρισμούς του πρώτου για τις δηλώσεις του τελευταίου.

    Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Σταμάτης Μαλέλης, είχε τοποθετηθεί σχετικά με την περίπτωση συνεργασίας με την ΝΔ, στο ενδεχόμενο που η τελευταία δεν καταφέρει να λάβει το  απαραίτητο ποσοστό στις εκλογές για αυτοδυναμία, λέγοντας ότι «δεν θα φοβηθούμε να πάμε σε δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική ακόμη και αν δεν έχει αυτοδυναμία η ΝΔ, δεν θα συνεργαστούμε με μια κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη που θα φέρει τον όλεθρο. Θέλουμε προοδευτική διακυβέρνηση».

    Πάνω σε αυτή την δήλωση, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς ανέφερε με δημοσίευσή του στο Twitter ότι «Καλωσορίζω κάθε άποψη – και αυτή του κ. Μαλέλη – που αναγνωρίζει ότι το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του ΔΝΤ».

    Οι δηλώσεις Μαλέλη και η αντίδραση του Νίκου Παππά έφεραν έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ, καθώς οι φωνές για συνεργασία του Κινήματος με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μειοψηφικές. Έτσι, ο γραμματέας ενημέρωσης έσπευσε να διευκρινίσει πως «κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν. Το ότι είναι νεοφιλελευθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί. Η προοδευτική διακυβέρνηση περνά μόνο μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγης. Η πόλωση που καλλιεργούν Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο».

    Λίγη ώρα αργότερα, συμπλήρωσε με μια ακόμη δημοσίευση ότι «Τις συνεργασίες θα τις καθορίσει ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του. Τέλος σε αυτή τη συζήτηση που καλλιεργούν τα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που αγωνιούν μόνο για τα ποσοστά τους και όχι για την υπέρβαση της κρίσης».

    Δείτε τις δημοσιεύσεις:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τίτλοι τέλους στην συνύπαρξη Τσίπρα – Καμμένου;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Πετσίτης ήταν… εθελοντής λέει τώρα ο Παππάς



    ΣΧΟΛΙΑ