• Πολιτική

    Απανθρακωμένο ανέσυρε η Πυροσβεστική απο ΙΧ στη Γλυφάδα έναν ηλικιωμένο άνδρα

    • NewsRoom
    Τραγωδία στην Πιερία: Νεκρή 55χρονη παιδίατρος από την κακοκαιρία


    Απανθρακωμένος βρέθηκε 82χρονος άνδρας μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο σήμερα το μεσημέρι στη Γλυφάδα. Συγκεκριμένα, στις 15:15, στη συμβολή των οδών Παλμύρας και Ζέππου μετέβησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς του αυτοκινήτου και οι πυροσβέστες βρήκαν νεκρό τον 82χρονο στη θέση του οδηγού. Όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στο σημείο.

    Αυτόπτης μάρτυρας, γείτονας του 82χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο Fiat Punto, δήλωσε ότι είδε τον άντρα να καίγεται για κλάσματα του δευτερολέπτου μέσα στο αυτοκίνητό του. Μετά τον έχασε από το οπτικό του πεδίο καθώς το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες.

    Ταυτόχρονα, πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν ότι βρέθηκε σημείωμα του 82χρονου αυτόχειρα με το οποίο ο άντρας εξηγούσε την πράξη του την οποία απέδιδε στο γεγονός ότι ασθενούσε με επιθετική μορφή καρκίνου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άντρας λούστηκε με εύφλεκτο υλικό και στη συνέχεια έριξε και μέσα στο αυτοκίνητο πριν ανάψει τη φωτιά.

     Για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος διενεργείται έρευνα από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, ενώ έχει ενημερωθεί και η αστυνομία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βαριές χιονοπτώσεις στην ορεινή Κορινθία – Πού χρειάζονται αλυσίδες (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναστολή δρομολογίων στο… παρά πέντε ανακοινώνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στη φυλακή ο 25χρονος δράκος των Αμπελοκήπων – Θεωρεί τις πράξεις του «πλάκα και καγκουριά»

     



    ΣΧΟΛΙΑ