ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος εξελέγη σήμερα ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Το ΕΛΚ εξέλεξε με συντριπτική πλειοψηφία τον Γερμανό ευρωβουλευτή Μάνφρεντ Βέμπερ ως πρόεδρό του, υπογραμμίζοντας ότι θα τον στηρίξει για την κούρσα διαδοχής του Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ στην προεδρία της Κομισιόν. Παράλληλα, εξέλεξε και τους δέκα αντιπροέδρους του, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Σε ανάρτησή της στο Twitter, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει: «Πρώτη επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωκοινοβούλιο. Αντιπρόεδρος της Κ.Ο. του EPP Group εξελέγη ο επικεφαλής της ευρωομάδας της ΝΔ , Βαγγέλης Μεϊμαράκης»
Δείτε την ανάρτηση
Πρώτη επιτυχία της @neademokratia στο Ευρωκοινοβούλιο. Αντιπρόεδρος της Κ.Ο. του @EPPGroup εξελέγη ο επικεφαλής της ευρωομάδας της ΝΔ @v_meimarakis ???? pic.twitter.com/OPqiPENMRb
— NDEuroparl (@ND_Europarl) June 5, 2019
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελλάδα και Γαλλία υπογράφουν οδικό χάρτη συνεργασίας στην Πολιτική Προστασία με έμφαση στις δασικές πυρκαγιές
- UBS για ελληνικές τράπεζες: Σταθερά σε τροχιά υπεραπόδοσης και ελκυστικές αποτιμήσεις
- Μαρινάκης: Στο μεταναστευτικό τα περιθώρια έχουν στενέψει και αυτή τη στιγμή την κυβέρνηση την ενδιαφέρει το συμφέρον των πολιτών
- Βουλή: Σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ για την βία στα πανεπιστήμια – Τι προβλέπει
