ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά από 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Κοινοβούλιο, η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα δεν θα είναι δεν θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές.
Σύμφωνα με τον Περισσό, πρόκειται για μία απόφαση η οποία ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη της κυρίας Παπαρήγα στο πλαίσιο και της ανανέωσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, θα είναι υποψήφιος στις περιφέρειες του Βορείου ΤομέαΑθηνών, στην Α’ Θεσσαλονίκης και στην Φθιώτιδα.
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα είναι ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ & κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος.
Διαβάστε επίσης:
Νίκος Ανδρουλάκης: Ανύπαρκτα ρεφλέξ στο θέμα Ντογιάκου – Υπερίσχυσε ο Τσίπρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Μαϊάμι: Από τελευταίος, πρώτος ο Φερστάπεν
- Greg Abel: Ο διάδοχος του Buffett, που ξεκίνησε την πορεία του μοιράζοντας φυλλάδια και μιλά γι’ αυτόν όλη η Wall Street
- Γουόρεν Μπάφετ: Aποχωρεί από την Berkshire Hathaway ύστερα από 60 χρόνια – Τι σημαίνει για την εταιρεία και τις αγορές
- Νετανιάχου: Είναι «καιρός» το Κατάρ να «σταματήσει να παίζει διπλό παιγνίδι»
