ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«O Νικήτας Κακλαμάνης διαθέτει την ικανότητα να ενώνει μέσα από τον διάλογο. Και αυτό είναι η καλύτερη εγγύηση για τη θητεία του».
Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υφυπουργός Ανάπτυξης ‘Αννα Μάνη Παπαδημητρίου μετά την εκλογή του Νικήτα Κακλαμάνη στην Προεδρία της Βουλής των Ελλήνων.
Όπως αναφέρει η υφυπουργός: «Η εκλογή του Νικήτα Κακλαμάνη στην Προεδρία της Βουλής των Ελλήνων, με ευρεία αποδοχή, αποτελεί αναγνώριση της μακροχρόνιας προσφοράς του στον δημόσιο βίο.
O Νικήτας Κακλαμάνης διαθέτει την ικανότητα να ενώνει μέσα από τον διάλογο. Και αυτό είναι η καλύτερη εγγύηση για τη θητεία του. Πρόεδρε, εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σου!».
Διαβάστε επίσης
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα είναι στο προσκήνιο με πολύ μεγάλο διπλωματικό αποτύπωμα
Κώστας Τασούλας: Απαντά στο ΠΑΣΟΚ για τις χρηματοδοτήσεις που υπέγραψε
Μαρινάκης: Ο νόμος για τους αιώνιους φοιτητές θα εφαρμοστεί χωρίς καμία διάθεση υποχώρησης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jefferies για Τράπεζα Πειραιώς: Άνοδος στην τιμή στόχο στα €10,35 και σύσταση αγοράς
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Σήμερα το 1ο ετάπ από Γιάννενα – Αγρίνιο
- Nissan: Βάζει λουκέτο σε μία από τις δύο γραμμές παραγωγής στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Ισχυρές επιδόσεις για τη Novo Nordisk στο α’ τρίμηνο με «όπλο» το νέο χάπι Wegovy – Κλιμακώνεται η μάχη με την Eli Lilly
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.